Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Heartstopper cast acteur voor nieuw personage Michael Holden in seizoen drie

Heartstopper heeft zijn Michael Holden gevonden en Darragh Hand zal het personage vertolken in seizoen drie van de Netflix-serie.

Bedenker Alice Oseman deelt op social media dat het personage van Michael een van de hoofdpersonen is uit haar eerste roman getiteld Solitaire.

"Dus ik was erg nerveus en opgewonden om de zoektocht naar onze Michael te beginnen," deelde Oseman op Instagram.

De auteur van de graphic novels van Heartstopper beschrijft Michael als een "eigenzinnige, excentrieke optimist met een zonnig humeur." Oseman zegt dat het een uitdaging was om Michael te casten en een acteur te vinden die de visie die ze voor het personage in de boeken had, kan overbrengen.



"Maar toen kwam Darragh (Hand, foto) en hij verwarmde onze harten, maakte ons allemaal zo aan het lachen en complimenteerde perfect Jenny Walser's Tori Spring. Ik kan niet wachten om Michael te ontmoeten in het derde seizoen!" voegde ze eraan toe.

Oseman publiceerde Solitaire in 1994 en het draait om Michael en Tori, de zus van Charlie in de reeks graphic novels van Heartstopper. Tori wordt vertolkt door Jenny Walser in de live-action adaptatie.

De personages Nick en Charlie uit Heartstopper zijn ontstaan in Solitaire voordat hun verhaal werd uitgebreid in Oseman's roman Nick and Charlie uit 2015. Oseman zou zich later volledig richten op Nick en Charlie in de serie Hearstopper-graphic novels die hun relatie samen met hun vrienden onderzoekt.

Kit Connor en Joe Locke spelen respectievelijk Nick en Charlie en komen volgend jaar terug voor seizoen drie.
Vorige aflevering
Perfect
Perfect
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Heartstopper