Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

MCU-actrice gecast in het derde seizoen van Heartstopper

In het derde seizoen van Heartstopper gaan we een zeer bekende MCU-actrice zien.

Niemand minder dan Hayley Atwell is namelijk vastgelegd voor het derde seizoen. Als de naam Hayley Atwell nog geen lichtje doet schijnen, zal de naam Peggy Carter dat wel doen. Atwell vertolkte Carter in meerdere films in het Marvel Cinematic Universe en tevens haar eigen spin-off serie, Agent Carter.



Daarnaast was Atwell (foto) te zien in de zevende Mission: Impossible film en verscheen ook al in drie Netflix producties. Ze speelde in afleveringen van Criminal: United Kingdom en Black Mirror. Daarnaast spreekt ze een stem in voor Tomb Raider: The Legend of Lara Croft. Daarin is ze niemand minder dan Lara zelf. Welke rol ze in Heartstopper gaat vertolken is nog niet bekend.

Heartstopper vertelt het verhaal van Nick en Charlie, twee Britse tieners op een jongensschool. Charlie, een gespannen, openlijk homoseksuele overdenker, en Nick, een vrolijke, zachthartige rugbyspeler, die op een dag gemaakt zijn om bij elkaar te zijn.

Een specifieke startdatum voor het derde seizoen van Heartstopper is nog niet bekend, maar de verwachting is ergens in de zomer van dit jaar.
Vorige aflevering
Perfect
Perfect
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Heartstopper