Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Olivia Colman niet te zien in derde seizoen van Heartstopper

Olivia Colman keert niet terug voor seizoen drie van Netflix-serie Heartstopper.

"Ik kon nummer drie niet doen. Ik kon het niet inpassen. Ik voel me daar vreselijk over," vertelde de Oscar-winnares in een interview aan Forbes. En dat is niet omdat ze niet wil. Colman (foto onder), die in de serie een terugkerende rol had als Sarah Nelson, noemde de serie "een van de mooiste dingen waar ik ooit deel van heb uitgemaakt".



Kort nadat het eerste seizoen was uitgekomen, kreeg Heartstopper een - voor Netflix - zeldzame pick-up voor twee seizoenen.

Netflix kondigde vorige week aan dat het achtdelige seizoen drie in oktober te streamen is.

Bedenker Alice Oseman ging afgelopen week naar haar Instagram Story om in te gaan op de evolutie van de serie in seizoen drie.

"Nicks verhaal uit de strips is nog steeds daar, en nog steeds oneindig belangrijk voor mij, en Sarahs rol als emotionele steun voor Nick zal voorlopig verschuiven naar andere personages in het verhaal. Als we een seizoen vier krijgen, zou ik het geweldig vinden als Olivia daar weer deel van uitmaakt!"

In seizoen drie, volgens de officiële logline: "Charlie wil Nick graag vertellen dat hij van hem houdt. Nick heeft ook iets belangrijks te zeggen tegen Charlie. Terwijl de zomervakantie ten einde loopt en de maanden voorbij razen, beginnen de vrienden zich te realiseren dat het schooljaar zowel met vreugde als met uitdagingen zal komen.

Terwijl ze meer over elkaar en hun relaties leren, sociale evenementen en feestjes plannen en beginnen na te denken over universitaire keuzes, moet iedereen leren te steunen op degenen van wie ze houden als het leven niet volgens plan verloopt."

Bronnen meldden vorig jaar dat Heartstopper een van de best beoordeelde series van Netflix is met 100% op Rotten Tomatoes. De serie wordt ook geprezen vanwege de LGBTQ-vertegenwoordiging. De serie stond een aantal weken bovenaan de Twitter-trends en katapulteerde de hoofdrolspelers Kit Connor en Joe Locke naar de status van beroemdheid. Hun Instagram-volgers explodeerden van iets meer dan 100K elk voor de première van de serie naar 3,4 miljoen (Connor) en 2,5 miljoen (Locke). Op TikTok is #heartstopper meer dan 4,3 miljard keer bekeken.

De cast bestaat verder uit Yasmin Finney, William Gao, Corinna Brown, Kizzy Edgell en Tobie Donovan.

De serie is geschreven en geproduceerd door Oseman, die ook als showrunner optreedt. Patrick Walters produceert en Andy Newbery regisseert seizoen drie.
Vorige aflevering
Perfect
Perfect
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Heartstopper