Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Heartstopper voegt nieuwe acteurs toe aan het derde seizoen

Heartstopper heeft drie mensen toegevoegd aan de cast voor seizoen drie: Jonathan Bailey, Hayley Atwell en Eddie Marsan.

In seizoen drie wil Charlie (Joe Locke) Nick (Kit Connor) vertellen dat hij van hem houdt. Nick heeft ook iets belangrijks te zeggen tegen Charlie. Terwijl de zomervakantie ten einde loopt en de maanden voorbij razen, beginnen de vrienden te beseffen dat het schooljaar zowel met vreugde als met uitdagingen zal komen.

Terwijl ze meer over elkaar en hun relaties leren, sociale evenementen en feestjes plannen en beginnen na te denken over de universiteitskeuzes, moet iedereen leren te steunen op degenen van wie ze houden als het leven niet volgens plan verloopt.



William Gao, Yasmin Finney, Corinna Brown, Kizzy Edgell, Tobie Donovan, Jenny Walser, Rhea Norwood en Leila Khan spelen ook mee.

De serie keert in oktober terug met acht nieuwe afleveringen.

"Ik ben ongelooflijk blij om drie nieuwe castleden te verwelkomen in de Heartstopper-familie. Hayley Atwell (foto boven) voegt zich bij de familie Nelson als Nick's tante Diane, die Nick meeneemt op een zomervakantie naar Menorca en een aantal moeilijke adviezen heeft over zijn relatie.

Eddie Marsan (foto onder) zal een geliefd personage uit de stripverhalen vertolken: Geoff, Charlie's wijze en eerlijke therapeut. En tot slot zal Jonathan Bailey een cameo maken als Jack Maddox, een Instagram-beroemde classicus en celebrity crush van Charlie.



Het was een absoluut genot om het talent van Hayley, Eddie en Jonathan naast onze bestaande cast te zien, en ik kan niet wachten tot de Heartstopper-fans deze nieuwe personages leren kennen," aldus Alice Oseman, bedenker en schrijver van de serie.

Heartstopper is gebaseerd op de boekenreeks van Alice Oseman. Patrick Walters, Iain Canning, Emile Sherman, Alice Oseman en Euros Lyn zijn uitvoerend producenten voor de door See-Saw Films geproduceerde serie.

Atwell is vooral bekend van haar rol als Peggy Carter in het MCU-universum, waarin ze twee seizoenen haar eigen serie had, Agent Carter, bij ABC. Ze speelde rollen in de BBC/Starz-miniserie Howards End en de BBC-miniserie The Long Song.



Bailey (foto) speelde vorig jaar de rol van Timothy 'Tim' Laughlin in de gelimiteerde Showtime-serie Fellow Travelers. Hij was ook te zien als Olly Stevens in Broadchurch van ITV en Lord Anthony Bridgerton in Bridgerton van Netflix.

Marsan is op dit moment te zien als Mitch Winehouse, de vader van Amy Winehouse in de speelfilm Back to Black. Op televisie is hij vooral bekend van Showtime's Ray Donovan, waarin Marsan de rol van Ray's oudere broer Terrence 'Terry' Donovan speelde. Andere serierollen had Marsan in onder andere Prime Video's The Power en de BBC-miniserie Ridley Road. Binnenkort is hij ook te zien in Franklin van Apple TV+ en Lockerbie van BBC/Netflix.

Een kijkje achter de schermen met Bailey vind je hieronder.

Video on youtube
Vorige aflevering
Perfect
Perfect
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Heartstopper