Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix onthult startdatum en teaser voor het derde seizoen van Heartstopper

Netflix heeft een nieuwe teaser gedeeld voor Heartstopper seizoen drie, samen met de startdatum.

Birds of a Feather van Billie Eilish is de soundtrack van Charlie (Joe Locke) die Nick (Kit Connor) gaat vertellen dat hij van hem houdt in een voorproefje van de komende reeks afleveringen van de Netflix-serie, die deze herfst beginnen te streamen.

In de teaser is Charlie (Joe Locke) te zien terwijl hij oefent om zijn vriend Nick (Kit Connor) de grote, belangrijke woorden te vertellen: "Ik hou van je."

Heartstopper

Terwijl hij blijft oefenen hoe hij zijn gevoelens moet uiten aan zijn geliefde, komt Charlie's zus Tori (Jenny Walser) zijn slaapkamer binnen met wat zusterlijk advies.

"Ik ben geschokt dat je het nog niet gezegd hebt," merkt ze op.

"Ik wil niet dat hij het lastige 'ik hou ook van jou' moet zeggen omdat hij zich verplicht voelt," legt Charlie uit.

"Denk je dat hij niet hetzelfde voelt?", wijst Tori hem op het advies om het Nick "vandaag" te vertellen. Maar wanneer Nick bij hun huis arriveert, wordt Charlie te nerveus en kan hij de woorden er op dat moment niet uit krijgen.

De teaser wordt begeleid door een voorproefje van Billie Eilish haar nieuwe nummer Birds of a Feather, dat te horen is op haar aankomende album Hit Me Hard and Soft. "Ik zal van je houden tot de dag dat ik sterf", zingt Eilish in haar bruisende liefdesliedje, dat afwijkt van haar eerdere, meer plechtige geluid.

De Oscar- en Grammy-winnende zangeres kondigde in april aan dat er geen singles van haar volgende LP zullen verschijnen; in plaats daarvan zullen fans de plaat in zijn geheel kunnen beluisteren wanneer deze vrijdag uitkomt.

Zoals aangekondigd in de teaser, verschijnt het derde seizoen van Heartstopper op Netflix op donderdag 3 oktober. Het nieuwe hoofdstuk volgt Charlie en Nick terwijl ze uitzoeken hoe ze hun relatie in balans kunnen brengen met plannen voor de toekomst.

De officiële synopsis voor seizoen drie van Netflix luidt: "Charlie wil Nick graag vertellen dat hij van hem houdt. Nick heeft ook iets belangrijks te zeggen tegen Charlie. Terwijl de zomervakantie ten einde loopt en de maanden voorbij razen, beginnen de vrienden zich te realiseren dat het schooljaar zal komen met zowel zijn vreugde als zijn uitdagingen.

Terwijl ze meer over elkaar en hun relaties leren, sociale evenementen en feestjes plannen en beginnen na te denken over universitaire keuzes, moet iedereen leren te steunen op degenen van wie ze houden als het leven niet volgens plan verloopt."

Hieronder kun je de teaser voor Heartstopper seizoen drie bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Perfect
Perfect
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Heartstopper