Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Emotionele trailer voor tweede seizoen van worsteldrama Heels

Heels keert deze maand terug naar Starz voor het tweede seizoen en het kabelnetwerk heeft nu een trailer vrijgegeven die laat zien wat er te wachten staat in het worsteldrama van Mike O'Malley (Shameless (US)).

Met Stephen Amell (Arrow), Alexander Ludwig (Vikings), Alison Luff, Mary McCormack, Kelli Berglund, Allen Maldonado, James Harrison en Chris Bauer in de hoofdrollen volgt de serie twee broers die grote dromen hebben terwijl ze worstelen in Georgia. In seizoen twee zal de Duffy Wrestling League de volgende grote stap zetten na een grote show in de finale van het eerste seizoen.

Heels

Starz onthulde meer over Heels seizoen twee in onderstaand persbericht:

"STARZ heeft vandaag de trailer en poster vrijgegeven voor seizoen twee van het veelgeprezen drama Heels, dat voor seizoen twee terugkeert naar de ring op vrijdag 28 juli om middernacht op de STARZ app. Met Stephen Amell (Arrow) en Alexander Ludwig (Vikings) in de hoofdrollen, zal de sportdramaserie gebaseerd op een worstelcompetitie op het platteland van Georgia ook debuteren via lineaire tv op STARZ om 22.00 uur in de VS en Canada op vrijdag 28 juli 2023.

Heels is toepasselijk vernoemd naar de worstelterm voor een schurk of antagonist. De meeste verhalen draaien om helden vs. schurken, maar in worstelen zijn het gezichten vs. hielen. Seizoen twee brengt fans terug naar de worstelorganisatie van de familie, Duffy Wrestling League (DWL), waar broers en rivalen, Jack (Amell) en Ace Spade (Ludwig), blijven vechten om de erfenis van hun overleden vader en hun individuele versies van succes, terwijl ze ook werken aan hun eigen identiteit als een 'gezicht' of een 'hiel'.

De serie roept gevoelens van nostalgie op die verwant zijn aan Friday Night Lights, terwijl het onderwerpen behandelt als de effecten van trauma's op gemeenschappen, het vinden van een persoonlijke identiteit en vrouwen die de leiding nemen in elk facet. Het draait om een kleine dorpsgemeenschap waar iedereen elkaar kent en iedereen in de stad de saga van de Heels en Faces in DWL volgt.

In seizoen twee spelen ook Alison Luff (New Amsterdam (2018)) als Staci Spade, Mary McCormack (The Kids Are Alright) als Willie Day, Kelli Berglund (Now Apocalypse) als Crystal Tyler, Allen Maldonado (The Last O.G.) als Rooster Robbins, Chris Bauer (True Blood) als Wild Bill Hancock, Trey Tucker (The Outpost) als Bobby Pin, Robby Ramos (Chicago PD) als Diego Cottonmouth, Alice Barrett Mitchell (The Thing About Pam) als Carol Spade, Roxton Garcia als Thomas Spade, David James Elliott (Spinning Out) als Tom Spade, Joel Murray (Mad Men) als Eddie Earl, CM Punk als Ricky Rabies, AJ Mendez als Elle Dorado, Josh Segarra (AJ and the Queen) als Brooks Rizzo, en Emmy Raver-Lampman (The Umbrella Academy) als Jen Lussier.

Heels showrunner en uitvoerend producent Mike O'Malley speelt ook Charlie Gully in de serie. Michael Waldron (Marvel's Loki, Rick and Morty) is de bedenker van de serie. Christopher Donnelly, Pete Segal, Patrick Walmsley en Julie Yorn zijn ook uitvoerend producent voor de serie. Heels wordt geproduceerd door O'Malley Ink en LBI Entertainment in samenwerking met Lionsgate Television voor STARZ.

Bekijk hieronder de poster en trailer voor Heels seizoen twee.

13760 Heels s2 poster
Vorige aflevering
High Flying
High Flying
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Heels