Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor dramady-serie Hello Tomorrow! van Apple TV+

Apple TV+ heeft een premièredatum en trailer vrijgegeven voor de serie Hello Tomorrow!, die uitvoerend wordt geproduceerd door Billy Crudup.

Het verhaal van de dramedy-serie speelt zich af in een retro-toekomstige wereld en volgt een groep reizende verkopers die timeshares op de maan verkopen. In de serie spelen Crudup (The Morning Show), Hank Azaria (Brockmire), Haneefah Wood (Truth Be Told (2019)), Alison Pill (Star Trek: Picard), Nicholas Podany (Hart of Dixie), Dewshane Williams (In the Dark (2019)), Jacki Weaver (Yellowstone (2018)), Dagmara Domińczyk (Succession), Michael Paul Chan (Major Crimes) en Matthew Maher (Our Flag Means Death) de hoofdrollen.

Hello Tomorrow!

Apple TV+ onthulde meer over de serie in een persbericht:

"Vandaag tijdens de Winter Television Critics Association 2023-perstour onthulde Apple TV+ de trailer voor Hello Tomorrow!, de inspirerende nieuwe Apple Original-dramedy met in de hoofdrol en als uitvoerend producent Billy Crudup, winnaar van de Emmy en Critics Choice Award. De serie van tien afleveringen van een half uur zal op vrijdag 17 februari 2023 wereldwijd debuteren met de eerste drie afleveringen, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering, elke vrijdag tot en met 7 april 2023.

Apple TV+ onthulde de trailer voor Hello Tomorrow!, een tiendelige dramedy die zich afspeelt in een wereld in de retro-toekomst.

Het verhaal van de dramedy-serie speelt zich af in een retro-toekomstige wereld en volgt een groep reizende verkopers die timesharing op de maan verkopen. Crudup schittert als Jack, een verkoper met veel talent en ambitie, wiens rotsvaste geloof in een betere toekomst zijn collega's inspireert, zijn wanhopige klanten nieuw leven inblaast, maar hem gevaarlijk verloren dreigt te laten gaan in de droom die hem in leven houdt.

De ensemble cast naast Crudup bestaat uit Haneefah Wood, Alison Pill, Nicholas Podany, Dewshane Williams, Emmy Award-winnaar Hank Azaria, Matthew Maher en Academy Award-genomineerde Jacki Weaver.

Hello Tomorrow! is mede bedacht door Amit Bhalla en Lucas Jansen en wordt geproduceerd door MRC Television. Stephen Falk, Jonathan Entwistle, Bhalla en Jansen zijn samen met Crudup uitvoerend producent. Blake Griffin, Ryan Kalil en Noah Weinstein dienen als uitvoerend producenten voor Mortal Media."
Video on youtube
Vorige aflevering
What Could Be Better?
What Could Be Better?
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Hello Tomorrow!