Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Reboot van Heroes van seriebedenker Tim Kring in ontwikkeling

Reboot van Heroes van seriebedenker Tim Kring in ontwikkeling

Tim Kring's Heroes mikt op een tweede toegift met Heroes: Eclipsed, een nieuwe incarnatie van de populaire superhelden-dramaserie uit 2006.
De originele serie begon met een zonsverduistering in de pilot, wat een terugkerend element werd in de hele serie, wat ook terug te zien is in het logo. Het project wordt nu, in de week van de zonsverduistering, gepitcht aan kopers.

Heroes

Heroes: Eclipsed is geschreven door Kring en speelt zich jaren na de gebeurtenissen van de oorspronkelijke serie af. Nieuwe evos worden wakker en ontdekken krachten die hun leven zullen veranderen. Met bekende schurken en nieuwe vijanden die opnieuw zullen proberen om deze volgende stap in de menselijke evolutie te onderdrukken, zal het aan deze nieuwe groep helden zijn om de wereld te redden.

De premisse doet denken aan de gelimiteerde serie Heroes Reborn uit 2015, ook gemaakt door Kring, die zich ook jaren na de gebeurtenissen in de oorspronkelijke serie afspeelde en een nieuwe groep evos introduceerde toen meer gewone mensen ontdekten dat ze unieke vaardigheden bezitten.

De nieuwe personages werden vergezeld door Heroes' Noah Bennet (Jack Coleman), die de opvolger leidde. Een aantal originele castleden maakten gastoptredens, waaronder Sendhil Ramamurthy (Dr. Mohinder Suresh), Masi Oka (Hiro Nakamura) en Greg Grunberg (Matt Parkman).

Heroes liep vier seizoenen na een flitsende start met een popcultuurbepalend eerste hoofdstuk 'Red de cheerleader, red de wereld' dat de serie een Emmy-nominatie voor Outstanding Drama Series opleverde. Zowel de originele serie als de gelimiteerde serie Heroes Reborn, die minder goede kijkcijfers haalde, werden uitgezonden op NBC. Volgens bronnen is de nieuwe incarnatie van Heroes, die is bedoeld als een doorlopende serie, samen met streamers gepitcht aan NBC.

Kring produceert Heroes: Eclipsed samen met zijn manager, Jordan Cerf van Mosaic. Universal Television, onderdeel van Universal Studio Group, dat achter de Heroes-franchise zit, is de studio. Een vertegenwoordiger van Uni TV weigerde commentaar.

Hieronder kun je een trailer van de originele Heroes uit 2006 bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Aspergio
12 april 2024, 00:15
Deze serie begon met een geweldig eerste seizoen maar werd in het tweede seizoen slachtoffer van de schrijversstaking van 2007/2008. Ze hebben toen zo ontzettend veel moeten schrappen dat er vrij weinig meer van over bleef. Eeuwig zonde.
2
Log in om een reactie achter te laten