Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC geeft trailer vrij voor High Potential met Kaitlin Olson

ABC geeft trailer vrij voor High Potential met Kaitlin Olson

Olson is drie keer genomineerd voor een Emmy Award, waaronder onlangs voor haar terugkerende gastrol in Hacks van HBO Max.
Maar voor degenen die staan te popelen om haar terug te zien als Dee Reynolds in It's Always Sunny in Philadelphia seizoen 17, dat in oktober begint met filmen, is de veelgeprezen acteur ook hoofdrolspeelster en producent van een high-profile netwerkserie.

15976 High Potential

ABC heeft onlangs de volledige trailer voor High Potential onthuld, in aanloop naar de première van de serie op dinsdag 17 september.

De trailer introduceert meteen Olson's personage en laat haar unieke vaardigheden als detective zien, ook al is dat niet haar werk. Ze botst met de agenten, die zowel geïntrigeerd als geïrriteerd zijn door haar. Ze krijgt al snel een baan.

Olson speelt Morgan in High Potential, een alleenstaande moeder met drie kinderen en een uitzonderlijke geest. Morgan helpt bij het oplossen van een misdaad die in eerste instantie onoplosbaar lijkt. Ze doet dit door bewijsmateriaal te herschikken tijdens haar dienst als schoonmaakster bij de politie. Dus, zodra men zich realiseert dat ze een vaardigheid heeft om dingen in de juiste volgorde te zetten, vanwege wat wordt beschreven als haar "hoog intellectueel potentieel", wordt Morgan gevraagd om als consultant te werken met een doorgewinterde rechercheur.

Naast Olson en Daniel Sunjata bestaat de cast van High Potential ook uit Javicia Leslie als Daphne, Deniz Akdeniz als Lev, Amirah J als Ava en Judy Reyes als Selena. Het is ook bevestigd dat voormalig Saturday Night Live-acteur Taran Killam Morgan's ex en de vader van haar kinderen zal spelen in een terugkerende rol.

De ABC-serie, gebaseerd op de Franse serie HPI, begint met een kleine verschuiving achter de schermen. Todd Harthan, die eerder The Resident produceerde, neemt de rol van showrunner over van bedenker Rob Thomas.

High Potential is gemaakt door Drew Goddard, de ervaren televisie-schrijver, die samen met Sarah Esberg de productie doet voor Goddard Textiles. Het zou goed moeten passen bij ABC's Will Trent seizoen drie, dat gepland staat voor 2025.

Bekijk hieronder de trailer voor High Potential.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten