Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hightown stopt na 3e seizoen

Hightown stopt na 3e seizoen

Seizoen drie van de door Monica Raymund geleide dramaserie Hightown zal het laatste zijn. Het laatste seizoen gaat op 26 januari in première.
Seizoen drie volgt Massachusetts State Trooper Jackie Quiñones (Raymund) die flink van slag is en daardoor haar baan is kwijtgeraakt. Jackie laat dit alles haar er niet van weerhouden om veel van de meest genegeerde en vergeten slachtoffers in Cape Cod, sekswerkers, te helpen redden.

Hightown ging in première in 2020 met de voormalige ster van Chicago Fire, Raymund, als de ster van het gruizige misdaaddrama. De serie speelt zich af in de mooie maar sombere wereld van Cape Cod en volgt de reis van Jackie Quiñonez naar nuchterheid, overschaduwd door een moordonderzoek dat haar volledige leven beïnvloed.

14476 Hightown 1

In seizoen twee wordt Quiñones eindelijk een echte agent in de hoop iets goeds te doen in deze wereld. Ze raakte meteen betrokken bij de misdaadgolf van dodelijke carfentanyl die de Kaap overspoelde en was gefocust op het neerhalen van drugsdealer Frankie Cuevas (Amaury Nolasco), de man die ze verantwoordelijk houdt voor de dood van haar beste vriend Junior (Shane Harper). Nu de in ongenade gevallen officier Ray Abruzzo (James Badge Dale) niet meer bij het korps zit en in een depressie verkeert, vindt Jackie een nieuwe partner in Leslie (Tonya Glanz), de enige andere vrouw bij het korps. Door dit alles moet Jackie het koord van nuchterheid bewandelen terwijl ze worstelt om boven een oceaan van geheimen, verraad en de schaamte en mislukking van haar verleden te blijven.

Naast Raymund, Dale en Nolasco bestaat de terugkerende cast uit Riley Voelkel, Atkins Estimond en Dohn Norwood. Imani Lewis, Mark Boone Junior en Mike Pniewski keren terug in terugkerende rollen, terwijl Ana Nogueira, Taja V. Simpson, Michael Drayer, Garret Dillahunt en Jeanine Serralles allemaal gastrollen spelen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
13 december 2023, 22:20
"Hightown gecanceled door Starz" vind ik wat zwaard verwoord.
"Hightown stopt na 3e seizoen" had hier toepasselijker geweest.

De serie staat al een tijdje op mijn nog te kijken lijst en zal hier zeker aan gaan beginnen wanneer het laatste seizoen uitgezonden is.
2
Karzal
14 december 2023, 18:03
Fair point - aangepast en wel ;)
2
Log in om een reactie achter te laten