Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Apple TV+ deelt premièredatum en foto's voor nieuwe thrillerserie Hijack met Idris Elba

Apple TV+ deelt premièredatum en foto's voor nieuwe thrillerserie Hijack met Idris Elba

Hijack komt binnenkort naar Apple TV+, en de streamingdienst heeft de eerste foto's vrijgegeven waarop de thrillerserie te zien is.
Met Idris Elba (Luther), die ook de serie heeft geproduceerd, en Archie Panjabi (The Good Wife) in de hoofdrollen, wordt de zevendelige thriller in realtime verteld terwijl kijkers volgen wat er gebeurt in een gekaapt vliegtuig dat naar Londen vliegt. George Kay en Jim Field Smith creëerden de serie, die in april 2022 werd besteld.

13501 Hijack foto 1

Apple TV+ onthulde meer over de serie in een persbericht:

"Apple TV+ heeft vandaag een eerste blik geworpen op Hijack, een nieuwe zevendelige thriller met SAG Award-winnaar en Emmy Award-genomineerde Idris Elba (Luther) in de hoofdrol en uitvoerend producent. Hijack maakt zijn wereldwijde debuut met de eerste twee afleveringen op woensdag 28 juni op Apple TV+.

De serie is gecreëerd door George Kay (Lupin) en Jim Field Smith (Truth Seekers), die de serie respectievelijk ook schreven en regisseerden. In de serie speelt ook Emmy Award en NAACP Image Award-winnaar Archie Panjabi (The Good Wife, Snowpiercer, Blindspot) een hoofdrol.

Hijack is een spannende thriller die de reis van een gekaapt vliegtuig naar Londen volgt tijdens een zeven uur durende vlucht en waarbij de autoriteiten op de grond naar antwoorden zoeken. Elba speelt de rol van Sam Nelson, een ervaren onderhandelaar in de zakenwereld die al zijn sluwheid moet aanwenden om de levens van de passagiers te redden, maar zijn risicovolle strategie kan zijn ondergang worden. Panjabi zal de rol spelen van Zahra Gahfoor, een antiterrorisme agent die op de grond is wanneer het vliegtuig wordt gekaapt en deel gaat uitmaken van het onderzoek.

Naast Elba en Panjabi spelen in de serie Christine Adams (Black Lightning), Max Beesley (The Midwich Cuckoos), Eve Myles (Keeping Faith), Neil Maskell (Peaky Blinders), Jasper Britton, Harry Michell (The Capture), Aimée Kelly (This England), Mohamed Elsandel en Ben Miles (The Crown).

Hijack is geproduceerd door 60Forty Films, het productiebedrijf dat is opgezet door de met een Emmy Award bekroonde uitvoerende producenten Jamie Laurenson en Hakan Kousetta (Slow Horses, The Essex Serpent) in het kader van een exclusieve overeenkomst met Apple TV+, naast Kay en Field Smith's eigen productiebedrijf Idiotlamp Productions, en is ook de eerste serie die debuteert op basis van Elba's first-look deal met Apple TV+ en zijn Green Door Pictures.

Bekijk hieronder meer foto's van Hijack.

13501 Hijack foto 2

13501 Hijack foto 3

13501 Hijack foto 4
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Futsudo
8 mei 2023, 15:01
Gaat de laatste tijd lekker met Apple TV+. Meteen deze serie toegevoegd.
3
Log in om een reactie achter te laten