Leuk?
7
3
Bekijk stemmen

Hijack vernieuwt met een tweede seizoen door Apple TV+

De details zijn nog niet bekend, maar Apple TV+ heeft het startsein gegeven voor een tweede seizoen van Hijack van George Kay (Lupin) en Jim Field Smith (Litvinenko).

Het eerste seizoen van Hijack werd een van de topdrama's op de streamer door in de Nielsen Streaming Originals Top 10-lijst te belanden. Elba speelde de hoofdrol van Sam Nelson, een ervaren onderhandelaar die zijn expertise moet gebruiken om de levens te redden van passagiers aan boord van een gekaapt vliegtuig op weg naar Londen. De cast bestond verder uit onder andere Archie Panjabi, Ben Miles en Max Beesley.

Hijack

Het tweede seizoen van Hijack wordt geproduceerd door Jamie Laurenson, Hakan Kousetta en Tom Nash van 60Forty Films, naast uitvoerend producenten Kay en Field Smith's eigen productiemaatschappij Idiotlamp Productions. Field Smith is ook de hoofdregisseur van de serie.

"Wereldwijd was het publiek in spanning vanwege Idris' meeslepende optreden in Hijack, en we vinden het geweldig om opnieuw samen te werken met 60Forty en Idiotlamp aan een net zo meeslepend tweede seizoen", aldus Jay Hunt, creative director Europe, Apple TV+.

"Ik was gevloerd door de overweldigende reacties van het publiek na seizoen één. Het is nog geheim wat voor nieuwe situatie zich ontvouwt voor Sam Nelson, maar ik kan je verzekeren dat we het hoge octaangehalte terug zullen brengen," voegde Elba toe, die ook uitvoerend producent is voor het drama

Hieronder kun je de trailer voor het eerste seizoen van Hijack bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Brace Brace Brace
Brace Brace Brace
01x07
Leuk?
7
3
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Sproet2jes
01 feb 2024 19:45 -
Heugelijk nieuws. ;)
Reageer
avatar_toetje1977
02 feb 2024 00:07 -
Leuk, maar hoe maak je een tweede seizoen interessant? Denk dat het ook prima was geweest als het bij 1 seizoen was gebleven.
Reageer
avatar_JanWillemK
02 feb 2024 10:02
Bijgewerkt op: 02 feb 2024 10:02
Ja, dat was mijn gedachte ook... en ik vond het 1e seizoen ook niet eens zo goed.
Misschien dat het wel een soort serie gaat worden als de serie 'Departure'.. elk seizoen een ander vervoersmiddel dat gehijacked gaat worden.

Wat mij betreft hadden ze mogen stoppen na dit seizoen.
Reageer
Hijack