Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Nieuwe acteurs gecast naast Idris Elba in Hijack seizoen twee

Clare-Hope Ashitey, Christian Näthe en Karima McAdams zijn vaste acteurs voor het tweede seizoen van Apple TV+'s thrillerserie Hijack.

Ashitey (foto links), Näthe en McAdams (foto rechts) voegen zich bij hoofdrolspeler en uitvoerend producent Idris Elba, samen met de andere vaste acteurs Toby Jones, Lisa Vicari en Christiane Paul.

15582 Clare-Hope Ashitey en Karima McAdams

Plot details over seizoen twee worden nog geheim gehouden. Er wordt momenteel gefilmd in het Verenigd Koninkrijk.

Het tweede seizoen wordt geproduceerd door Jamie Laurenson, Hakan Kousetta en Tom Nash bij 60Forty Films, naast uitvoerend producenten George Kay en Jim Field Smith, met Field Smiths eigen productiemaatschappij Idiotlamp Productions.

Seizoen één kreeg een goede beoordeling op Rotten Tomatoes en belandde op de Nielsen Streaming Originals Top 10 lijst. De serie is gemaakt door George Kay en Jim Field Smith en Field Smith is ook de hoofdregisseur. Guy Bolton is de hoofdschrijver.

Ashitey was recentelijk nog te zien in een gastrol in Constellation van Apple TV+. Ze maakte deel uit van de cast van Riviera seizoen drie van Sky Atlantic, met Julia Stiles in de hoofdrol. Andere televisierollen waren onder andere in Seven Seconds van Netflix, Top Boy van Channel 4/Netflix en Doctor Who van de BBC.

Karima McAdams had een vaste rol in de Britse thrillerserie Deep State en speelde gastrollen in onder andere Vikings van Netflix en The Wheel of Time van Prime Video.
Vorige aflevering
Brace Brace Brace
Brace Brace Brace
01x07
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Hijack