Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

His Dark Materials vanaf november te zien bij Ziggo

His Dark Materials is een nieuwe Britse fantasyserie van de zender BBC One. In november gaat de serie van start.

His Dark Materials is gebaseerd op de populaire boekenserie van Philip Pullman. Northern Lights introduceert Lyra (Dafne Keen), een wees die leeft in een parallel universum waarin wetenschap, theologie en magie zijn verweven. Lyra's zoektocht naar een ontvoerde vriend ontrafelt een sinister complot met ontvoerde kinderen en verandert in een zoektocht naar een mysterieus fenomeen dat Stof wordt genoemd.

In The Subtle Knife vergezelt Will (Amir Wilson) haar, een jongen die in het bezit is van een mes die openingen tussen werelden kan snijden. Terwijl Lyra de waarheid leert over haar ouders en haar voorspelde lotsbestemming, raken de twee jonge mensen gevangen in een oorlog tegen hemelse machten die zich over vele werelden uitstrekt en leidt tot een spannende conclusie in The Amber Spyglass.

Video on youtube


His Dark Materials is een productie van HBO en de BBC. De serie is vanaf 3 november te zien op BBC One. In Nederland gaat Ziggo Movies & Series His Dark Materials vanaf 5 november wekelijks aanbieden. Dat is mogelijk dankzij de afspraken die Ziggo heeft met HBO. Regisseur Tom Hooper regisseerde het eerste seizoen, dat bestaat uit acht afleveringen. Er is al een tweede seizoen besteld.
Vorige aflevering
The Botanic Garden
The Botanic Garden
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_fidodido
16 okt 2019 15:53 -
Leuk al die hbo producties bij ziggo maar zonder ziggo abbo dus niet te zien via de legale manier, deze serie staat wel op mijn lijstje maar ja...
Reageer
avatar_tweemaalh
16 okt 2019 16:52
Deze is een coproductie met de BBC, dus wellicht dat je hem daar kunt kijken
Reageer
avatar_renzoroy
16 okt 2019 22:05 -
tsja, zonder netflix abonnement zijn netflix original series ook niet legaal te zien, and so on, so on.
Reageer
avatar_tweemaalh
16 okt 2019 23:49
Nu is het wel een dingetje dat je voor de streamingdienst van Ziggo wel een tv-abonnement van Ziggo nodig hebt, en Ziggo is niet overal in Nederland te ontvangen. Dat is iets anders dan Netflix
Reageer
avatar_anonymous
17 okt 2019 10:51
Precies. In de regio waar ik woon biedt Ziggo helemaal geen diensten aan, dus al zou ik het willen kan ik het niet kijken op een legale manier.
Reageer
His Dark Materials