Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hollands Hoop krijgt vervolg

De alom bejubelde dramaserie van de VPRO, VARA en NTR krijgt een vervolg. Hollands Hoop de dramaserie over een psychiater die niet alleen de boerderij van zijn vader erft maar ook diens wietplantage had in het eerste seizoen ruim 900.000 kijkers gemiddeld per aflevering. En daarom is besloten om een tweede seizoen te gaan maken.

De psychiater Fokke (Marcel Hensema) en zijn vrouw Machteld (Kim van Kooten) zullen zeker terugkeren in het vervolg net als de nog levende karakters Pepijn (Martijn Lakemeier), Dimitri (Peter Van Den Begin), Sasha (Nikola Djuricko) en wethouder Anna (Cynthia Abma). Het scenario is weer in handen van Franky Ribbens die er op dit moment al aan werkt, Dana Nechushtan zal opnieuw de regisseur zijn.

Dana Nechushtan verklaarde: ”De positieve reacties op Hollands Hoop hebben me compleet overdonderd. Hollands Hoop is in korte tijd een begrip geworden en we zijn enorm blij met de mogelijkheid om een tweede seizoen te mogen maken. Iedereen die zijn hoofd nog heeft, keert terug in seizoen twee.”

Tijdens het Nederlands Film Festival werd Hollands Hoop bekroond met een Gouden Kalf voor Beste Televisiedrama. Zoals het nu lijkt zal volgend jaar de productie starten en het tweede seizoen van Hollands Hoop zal dan in 2016 worden uitgezonden. Maar voor diegene die niet zo lang kunnen en willen wachten is er goed nieuws, vanaf 3 december zal het eerste seizoen te verkrijgen zijn op DVD.

Verheug jij je op een tweede seizoen van Hollands Hoop?

Vorige aflevering
De slager van Hensema
De slager van Hensema
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_lolmutsen
03 dec 2014 01:16 -
Waarom duurt het in Nederland altijd bijna 2 jaar voordat er een nieuw seizoen komt van een goede serie? Penoza precies het zelfde.
Reageer
avatar_tweemaalh
03 dec 2014 10:14
In de VS en in Engeland hebben ze meer acteurs, schrijvers, regisseurs etc. In de tussentijd hebben Nederlandse cast en crew wel andere dingen te doen. Ook heeft het ongetwijfeld te maken met het beperkte budget.
Reageer
avatar_mk187
07 dec 2014 14:51 -
Leuk. Verwacht maar leuk!
Reageer
avatar_patrick_1987
08 dec 2014 21:36 -
Super goed nieuws
Reageer
avatar_jimael
25 aug 2015 16:27 -
Super goed nieuws!
Inderdaad jammer dat we nog zo lang moeten wachten...
Ik hoop dat de tweede serie net zo sterk zal zijn als het eerste, we kijken er erg naar uit!
Reageer
Hollands Hoop