Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor laatste seizoen Hollands Hoop

Het derde en tevens laatste seizoen van de veelgeprezen BNNVARA/NTR-dramaserie Hollands Hoop start in februari.

Hollands Hoop is een crime-drama over forensisch psychiater Fokke Augustinus (Marcel Hensema), die de wiethandel inrolt als hij het boerenbedrijf van zijn vader erft. In het tweede seizoen heeft Fokke de zieltogende boerengemeenschap omgetoverd tot een welvarende mini-maatschappij, door een clandestiene wiet-coöperatie te stichten. In het derde seizoen wordt Fokke geconfronteerd met concurrentie uit onverwachte hoek en een vijandige overname van zijn imperium.

Ook in het derde seizoen worden de hoofdrollen gespeeld door Marcel Hensema, Kim van Kooten, Martijn Lakemeier, Peter Van Den Begin, Gaite Jansen en Hadewych Minis. Acteurs Chris Zegers, Malou Gorter, Caya de Groot en Saskia Temmink maken hun entree. De regie is opnieuw in handen van Dana Nechushtan. De scripts zijn wederom geschreven door Franky Ribbens, die dit seizoen versterking kreeg van Pieter Bart Korthuis (Penoza) en Maaik Krijgsman (Vechtershart).

Sinds 15 december 2019 zijn de eerste twee seizoenen nog een keer te bekijken op NPO Start Plus. Vanaf 20 januari worden de eerste twee seizoenen ook nog herhaald op tv, elke werkdag om 00.05 uur op NPO 3. Bekijk nu hieronder de officiële trailer van het derde seizoen van Hollands Hoop, die sinds gisteren beschikbaar is. Het seizoen start op 9 februari om 20.25 uur bij BNNVARA/NTR op NPO 3.

Video on youtube
Vorige aflevering
De slager van Hensema
De slager van Hensema
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Hollands Hoop