Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Apple TV+ komt met serie Home Before Dark

Apple TV+ komt met serie Home Before Dark

In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
Het jonge meisje Hilde Lysiak (gespeeld door Brooklynn Prince), afkomstig uit de grote stad, ontdekt in Home Before Dark aanwijzingen voor een onopgeloste zaak tijdens een bezoek aan de kleine stad aan het meer van haar vader. De serie is geïnspireerd op het echte verhaal van de nu 11-jarige Hilde Lysiak. Volgens Apple TV+ komen er op 3 april tien afleveringen beschikbaar en is nu al besloten dat er meer afleveringen geproduceerd gaan worden.


Brooklynn Prince

De misdaadserie Home Before Dark, van Anonymous Content en Paramount Television Studios, is gemaakt door Dana Fox (Ben and Kate) en Dara Resnik (Daredevil), met executive producer Joy Gorman Wettels (13 Reasons Why).

Home Before Dark is geïnspireerd door het werk van Hilde Lysiak, een jonge onderzoeksjournalist die op 9-jarige leeftijd de eerste was die een moord aan het licht bracht in haar geboorteplaats Selinsgrove, en het nieuws naar buiten bracht in haar zelf gestarte krantje, Orange Street News. Haar werk kreeg negatieve feedback van commentatoren die stelden dat negenjarigen geen moorden zouden moeten onderzoeken.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

DAVE2804
20 januari 2020, 15:08
Klinkt interessant.
0
Log in om een reactie achter te laten