Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Laatste afleveringen van Homeland een record voor Showtime

Laatste afleveringen van Homeland een record voor Showtime

Afgelopen zondag was een grote dag voor de Amerikaanse zender Showtime, de laatste aflevering van het seizoen van Homeland en Dexter was te zien.

Homeland haalde 1,71 miljoen kijkers en had daarmee 58 procent meer kijkers dan de eerste aflevering (1,08 miljoen kijkers). Dit is een nieuw record voor Showtime, nooit keken zoveel mensen naar finale van een nieuwe serie. Homeland staat nu op de tweede plek als best bekeken serie, Dexter staat nog steeds op nummer een.

In de eerste acht weken keken er gemiddeld 4,28 miljoen kijkers naar Homeland over verschillende platformen.

Ook Dexter haalde goede kijkcijfers die avond, er keken maar liefst 2,71 miljoen mensen naar de finale. Het is de best bekeken aflevering van het jaar voor de zender.

In de eerste acht weken van het zesde seizoen keken er gemiddeld 5,4 miljoen mensen naar Dexter over verschillende platformen. Hiermee is het zesde seizoen het beste bekeken seizoen tot nu toe. Elk jaar kijken er weer mensen naar Dexter.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
5 januari 2012, 12:13
Goed nieuws, ook al konden ze veel meer doen in de laatste aflevering.
0
anonymous
22 april 2012, 16:38
Ik heb de laatste aflevering van 25 maart 2012 gemist. Via uitzending gemist kan je deze niet bekijken. Wie weet een oplossing of heeft een opname van deze aflevering gemaakt?

Bedankt alvast, Harry
0
Log in om een reactie achter te laten