Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hostages vanaf 1 januari bij Net5

Hostages vanaf 1 januari bij Net5

Hostage is vanaf 1 januari 2014 te zien bij Net5 met een driedubbele aflevering. Hostage gaat over topchirurg Ellen Sanders (Toni Collette) die de belangrijke taak krijgt om de president te opereren. Op de vooravond van de ingreep worden Ellen en haar gezin echter gegijzeld door Duncan (Dylan McDermott) en zijn gevolg. Zij stellen Ellen voor een groot dilemma: het leven van de president òf de veiligheid van haar gezin. Na de kick-off op woensdag 1 januari om 20.30 uur is de serie elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij Net5.

De gegijzelden
Ellen Sanders is topchirurg en wordt gekozen voor de operatie van de president van de Verenigde Staten. Maar de avond voor de ingreep dringen gemaskerde mannen het huis van de familie Sanders binnen en gijzelen Ellen, haar man Brian (Tate Donovan) en hun twee kinderen Morgan (Quinn Shephard) en Jake (Mateus Ward). De gijzelaars eisen dat Ellen de president vergiftigt tijdens de operatie. Zo niet, dan doen ze haar familie wat aan. Ellen en haar familie laten het er niet bij zitten en proberen alles om er onderuit te komen.

De gijzelaars
Duncan Carlisle (Dylan McDermott) is de leidinggevende gijzelaar in het verhaal, maar ook FBI-agent. Hij is op de hoogte van een complot rondom de president en heeft als missie om de president van het leven te beroven. Samen met zijn schoonbroer Kramer (Rhys Coiro), ex-militair Archer (Billy Brown) en de mysterieuze Sandrine (Sandrine Holt) gijzelt hij de familie Sanders. Duncan doet er alles aan om zijn doel te bereiken, ook al brengt hij hierdoor andermans leven in gevaar.


Kick-off, drie afleveringen op woensdag 1 januari om 20.30 uur bij Net5. Hierna elke zaterdag om 20.00 uur bij Net5.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (11)

anonymous
22 november 2013, 11:01
Jammer dat onze Nederlandse televisie, als het al series aankoopt, steeds de slechtere shows aankoopt. Van alle nieuwe series juist 'Hostages' aankopen, really?
1
4thaarts
22 november 2013, 11:52
Precies wat ik dacht, het is een boeiende serie maar om te zeggen dat hij goed is..

Van alle nieuwe series die ik in het najaar ben gaan volgen is dit toch wel 1 van de 2 minste.

Maybe hebben ze hem daarom gekocht, was in de aanbieding :P
0
anonymous
22 november 2013, 15:09
Ja, hahaha. Dat dacht ik dus ook gelijk. Heb de serie nog niet gezien hij schijnt in het begin aardig te zijn maar dat hetvdaarna steeds slechter wordt, net als Under The Dome. Net5 had dit jaar heel veel series aangekocht die kort daarvoor gecanceld waren, Missing - Alcatraz - Common Law. Ik ben bang dat Hostages geen 2de seizoen krijgt. The Blacklist was beter geweest
0
anonymous
22 november 2013, 16:27
MBomer: de vergelijking met Under the Dome klopt helemaal. Beide series zijn barslecht, van het 'het-kijkt-makkelijk-weg-maar-vergis-je-niet-het-is-heel-slecht-gehalte'. The Blacklist vindt ik ook slecht, maar ben het zeker eens dat het een betere keus was geweest
0
anonymous
22 november 2013, 17:10
x-on:Vevie, ja Under The Dome keek je makkelijk weg, baal er enorm van want het boek is fantastisch. Ik heb niet alle ep van The Blacklist gezien maar vindt dat een van de beste nieuwe dramaseries. Net5 moet echt wat kwaliteitsseries aanschaffen.
0
anonymous
22 november 2013, 17:27
Opzich is het de SBSgroep niet eens kwalijk te nemen, zij zetten in op massaseries die het ook in Amerika goed deden. Want of de serie nu goed of slecht is, voor de zender gaat het erom of er naar gekeken wordt. Anders koop je series als The Following, Under the Dome en Hostages niet aan. Net5 gaat wel Scandal uitzenden en die wordt dan wel weer geprezen.
0
aardbei93
22 november 2013, 23:38
Ik vind toch dat Hostages wel eens een vernieuwende serie is.
0
anonymous
23 november 2013, 15:06
Naar die andere serieswerd er wel veel naar gekeken maar Hostages doet het niet goed qua kijkcijfers in Amerika. Ach ja, daar gaat het altijd eigenlijk om.
0
JessicaD
10 december 2013, 18:34
Ik vind het zo jammer dat ze dubbele afleveringen uitzenden, en dit geval zelfs meteen drie op één avond...
0
anonymous
4 januari 2014, 20:59
Misschien kopen ze die series juist wel omdat ze in de aanbieding zijn?
0
JessicaD
4 januari 2014, 21:11
Als het goed is kunnen de zender kiezen tussen pakketten met in elk pakket 1 waarschijnlijk goede serie, 1 waarschijnlijk middelmatige en 1 waarschijnlijk slechte. Die pakketten kopen ze voordat er ook maar een aflevering is uitgezonden in Amerika.
0
Log in om een reactie achter te laten