Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS bevestigt eindelijk het lot van Hostages

CBS bevestigt eindelijk het lot van Hostages

Televisiezender CBS heeft bevestigd dat er geen plannen zijn om een tweede seizoen te bestellen van Hostages. Na Under the Dome is Hostages het tweede televisie debacle van CBS in 2013. De zender heeft geen plannen om verder te gaan met een tweede seizoen van Hostages nadat zij al moeite hebben gehad om het verhaal over vijftien afleveringen uit te smeren.

Zender directeur Nina Tassler heeft deze beslissing bevestigd op de TCA via TVGuide Magazine: “De serie heeft zijn momenten gehad. We hebben veel geleerd van het vertellen van het verhaal. We weigeren het falen te wijten aan de formule van Hostages.”

Tassler heeft in haar verklaring nog een beetje hoop gegeven aan de fans van de serie: “Ik zal nieuwe ideeën van de producenten voor een tweede seizoen niet afwijzen, waarschijnlijk zal het dan gaan om een nieuw verhaal met andere acteurs, maar CBS staat open voor nieuwe mogelijkheden.”
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (10)

anonymous
26 januari 2014, 19:14
Dit mag geen verassing heten, natuurlijk. Hostages wordt wijd gezien als een van de slechtste series van vorig jaar en dat is geheel terecht. Goed ook dat CBS erkent dat de serie hopeloos heeft gefaald. De cast & crew van Hostages mag zich juist gelukkig prijzen dat zij op zoek kunnen naar iets anders.
0
anonymous
26 januari 2014, 22:22
Zo blij met dit nieuws, Toni Collette verdient beter. De pilot was aardig maar daarna was het niet beter op geworden.
0
patrick_1987
26 januari 2014, 23:16
Serie heeft anders hier nog wel een 7.6 zo slechte score is dat niet, persoonlijk nooit aan deze serie begonnen, trok mij ook niet echt.
0
eentje
27 januari 2014, 00:58
hoezo under the dome het eerste debacle die serie is toch gewoon vernieuwd.
0
anonymous
27 januari 2014, 07:45
Under the Dome is idd geen debacle als het om kijkcijfers gaat, het was een groot succes qua kijkcijfers. Grootste zomerhit in decennia zelfs. Maar kwalitatief gezien was het wel een fikse debacle, een van de grootste teleurstellingen van het jaar. Op de meeste 'slechtste (of teleurstellendste) van 2013' lijstjes vind je de serie wel terug.
0
anonymous
27 januari 2014, 10:37
alleen pas de pilot van Hostages gezien, maar die vind ik erg sterk. wordt het daarna zoveel slechter?
0
anonymous
27 januari 2014, 17:51
Onno: de pilot en de seasonfinale zijn nog de minst slechte afleveringen, maar bijna alles wat daar tussen verschijnt, haha. Hostages had nooit gemaakt mogen worden.
Patrick1987: dat zegt echt heel weinig, natuurlijk. Under the Dome werd de beste nieuwe serie van vorig jaar. En het is vrij duidelijk hoe dat echt zit.
0
anonymous
27 januari 2014, 21:05
De eerste 2 afleveringen vond ik nog wel leuk maar wat ik daarna te zien kreeg niet echt. Gebeurde veels te veel dingen.
0
anonymous
27 januari 2014, 21:53
dan eerst maar een andere serie!
0
anonymous
29 januari 2014, 09:06
Gek genoeg kijk ik Hostages op dit moment op Net5 met vrij veel plezier. Pilot en daarna een paar afleveringen waren aan sterk kant, daarna zakte het een beetje en nu (afleveringen 8-9 en verder) vind ik het weer aardig. Kijk, zo'n serie moet je niet gaan kijken voor geloofwaardigheid. Je verstand moet je inderdaad, nou, niet echt op 0, maar wel een beetje een streepje lager zetten. Uiteindelijk vond ik die minder slecht dan iedereen beweerde, maar inderdaad, een tweede seizoen niet waard.
0
Log in om een reactie achter te laten