Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Liesbeth de Raaf geeft "Hot in Cleveland - Seizoen 1" een 7.
Geschreven door Liesbeth de Raaf op 4 juli 2022.
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Hot in Cleveland - Seizoen 1

Drie dames uit LA gaan op reis naar Parijs, helaas moet het vliegtuig een noodstop in Cleveland maken. Ze ontdekken dat ze in Cleveland goed op de markt liggen en besluiten te blijven. Het huis dat ze huren, komt wel in combinatie met een oudere dame.

Hot In Cleveland had ik vaker voorbij zien komen op tv en zo met een half oog een keer bekeken. Het bleek best leuk te zijn en zo besloot ik het echt te gaan volgen. De dames in kwestie zijn onderhevig aan de gevoelige kwestie van ouder worden en zien daarmee dan ook regelmatig af in hun leven. Ze ontdekken echter dat in Cleveland alles anders is. Daar komen ze achter wanneer hun vliegtuig een noodstop moet maken in Cleveland terwijl ze eigenlijk onderweg zijn naar Parijs voor een vakantie.

Victoria Chase (Wendie Malick, Just Shoot me) is misschien wel het meest ijdel van de drie. Ze werkt dan ook als actrice en heeft daardoor nog meer de behoefte om de eeuwige jeugd na te streven. Joy Scroggs (Jane Leeves, Frasier) komt al snel in de clinch met de oudere dame die met het huis verbonden is; Elka Ostrosky (Betty White, The Golden Girls). De beledigende grapjes gaan dan ook al snel over en weer tussen deze twee. Melanie Moretti (Valerie Bertinelli, Touched by an Angel) is degene die de grootste rol speelt in de keuze om in Cleveland te blijven. Ze valt voor een man en heeft als eerste door dat ze in Cleveland als de meest aantrekkelijkste dames worden gezien. Zij neemt dan ook het besluit om een huis daar voor vast te huren. De andere twee zien het eerst niet zitten, maar het duurt niet lang voor ze toch overstag gaan.

Hot in Cleveland
© TV Land


De dames hebben geregeld dates met de meest uiteenlopende types, maar het gebeurt niet snel dat er een echt blijft. Er komt namelijk altijd wel weer iets in de weg of ze vinden een afwijking die niet te accepteren is. Ze genieten echter van de aandacht en missen het niet om er telkens aan herinnerd te worden dat ze ouder worden. Zelfs Elka weet wel van wanten wanneer het op de liefde aankomt. Zo ontdekken ze gaandeweg nog wel meer geheimen van de mysterieuze en excentrieke Elka.

Hot in Cleveland doet erg denken aan de vroegere serie; The Golden Girls. Hier speelde Betty White tevens een rol in. Ik moest even wennen aan haar als Elka, maar uiteindelijk vond ik haar zelfs leuker dan in The Golden Girls. Hot in Cleveland telt zes seizoenen dus het is een serie waar je wel weer even zoet mee bent. Ik verwacht verder niet veel spectaculairs van de volgende seizoenen, het is gewoon een vermakelijke serie om wat tijd mee te verdrijven.
Video on youtube
Volg Hot in Cleveland
Vorige aflevering
I Hate Goodbyes
I Hate Goodbyes
06x24
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Hot in Cleveland