Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Houdini & Doyle krijgt geen tweede seizoen

De samenwerking tussen Houdini & Doyle was misschien wel goed, maar de kijkers lieten de serie massaal in de steek. De FOX (US), ITV (UK) en Global (Canada) serie Houdini & Doyle is gecanceld na één seizoen met slechts tien afleveringen.

De Amerikaans-Britse-Canadese serie gebaseerd op de vriendschap tussen boeienkoning Harry Houdini en geestelijk vader van Sherlock Holmes, Sir Arthur Conan Doyle, kreeg te weinig goede kritieken en te weinig kijkers om een tweede seizoen te kunnen rechtvaardigen.

De eerste aflevering ging op 13 maart (ITV) en 2 mei (FOX en Global) in première en had in Amerika 2,62 miljoen kijkers. De nu allerlaatste aflevering ging op 12 mei/4 juli van start en had in Amerika 1,69 miljoen kijkers. Helaas hebben we (nog) geen cijfers uit Groot Brittannië of Canada.

Het verhaal van Houdini & Doyle begint in 1901 en gaat over de vriendschap tussen twee totaal verschillende mannen. Houdini (Michael Weston, Coma), de scepticus, en Doyle (Stephen Mangan, Episodes), die wel wil geloven in het bovennatuurlijke. Beide mannen krijgen hulp van de eerste vrouwelijke agent bij Scotland Yard Adelaide Stratton (Rebecca Liddiard). Samen lossen ze moorden op die zijn begaan met de hulp van bovennatuurlijke krachten, maar of dat zo is?

Had jij graag meer gezien van Houdini & Doyle?


Stephen Mangan, Rebecca Liddiard en Michael Weston
Vorige aflevering
The Pall of LaPier
The Pall of LaPier
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Houdini & Doyle