Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Maak kans op het eerste seizoen van House of the Dragon op blu-ray

Maak kans op het eerste seizoen van House of the Dragon op blu-ray

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van House of the Dragon. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

House of the Dragon
House of the Dragon is een Game of Thrones prequel serie. Het gaat ongeveer 200 jaar terug in de tijd en gaat over het begin van het einde van de eens almachtige dynastie die de zeven koninkrijken van Westeros domineerde. Verwacht machtsstrijd, bloedvergieten, verraad en epische drakengevechten. De familie Targaryens regeert over de Zeven Koninkrijken die verscheurd dreigen te worden door een burgeroorlog. Er gaat namelijk een schokgolf van ontzetting door de koninkrijken als koning Viserys zijn dochter Rhaenyra uitroept tot zijn erfgenaam. Na de geboorte van een zoon worden er plannen gesmeed om ervoor te zorgen dat ze nooit de IJzeren Troon zal bestijgen.
De serie is gebaseerd op George R.R. Martin's Vuur en Bloed. Een echte bestseller van de auteur van Game of Thrones (16 weken in de New York Time Best Sellers lijst).
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros.
Taal: Engels
Acteurs: Eve Best, Paddy Considine, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Matt Smith, Olivia Cooke, Sonoya Mizuno, Emma D'Arcy, Fabien Frankel, Milly Alcock, Emily Carey en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 52,99
Koop deze serie

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht
House of the Dragon is de prequel van Game of Thrones. Maar hoeveel jaar voor Game of Thrones speelt House of the Dragon zich af?
Deze poll is gesloten.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

JanWillemK
2 januari 2023, 15:12
Als ik win dan schenk ik dit aan BlackBiker zodat ie wel moet kijken! :P
1
BlackBiker
3 januari 2023, 09:54
Haha, lol :-D
0
hero88
3 januari 2023, 05:10
Geen een antwoord klopt....
0
Log in om een reactie achter te laten