Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
House of the Dragon vernieuwd met een derde seizoen

House of the Dragon vernieuwd met een derde seizoen

HBO heeft bevestigd dat House of the Dragon is vernieuwd met een derde seizoen.
Het nieuws is niet echt een verrassing. House of the Dragon-bedenker George R.R. Martin deelde in december 2023 dat hij al met het schrijfteam werkte aan seizoen drie en vier van het fantasydrama.

House of the Dragon is gebaseerd op Martins Fire & Blood en speelt zich 200 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones af. Het vertelt het verhaal van House Targaryen.

15537 House of the Dragon s2 foto

"George, Ryan en de rest van onze ongelooflijke uitvoerende producenten, cast en crew hebben nieuwe hoogten bereikt met het fenomenale tweede seizoen van House of the Dragon", zegt Francesca Orsi, Executive Vice President, HBO Programming, Hoofd HBO Drama Series and Films. "We zijn onder de indruk van de drakengrote inspanning die het hele team heeft geleverd om een spectaculair seizoen twee te creëren, met een omvang en schaal die alleen wordt geëvenaard door het hart. We kunnen niet enthousiaster zijn om het verhaal van House Targaryen voort te zetten en dit team opnieuw te zien schitteren in seizoen drie."

De cast van seizoen twee bestaat uit Matt Smith, Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Fabien Frankel, Matthew Needham, Sonoya Mizuno, Tom Glynn-Carney, Ewan Mitchell, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban en Jefferson Hall.

Aanvullende castleden voor seizoen twee zijn Abubakar Salim, Gayle Rankin, Freddie Fox, Simon Russell Beale, Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Bew, Tom Bennett, Tom Taylor en Vincent Regan.

Martin en Ryan Condal, die ook als showrunner optreedt, zijn medebedenkers en uitvoerend producenten. Sara Hess, Alan Taylor, Melissa Bernstein, Kevin de la Noy, Loni Peristere en Vince Gerardis produceren ook.

Seizoen twee van House of the Dragon is gisteravond van start gegaan op HBO en HBO Max.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten