Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vanavond start House, Chuck, Two and a Half Men en meer series in Amerika

Vanavond beginnen in Amerika, nieuwe seizoenen waaronder House, Two and a Half Men, Chuck en How I Met Your Mother. Ook starten er vanavond nieuwe series als Mike & Molly, The Event en Lone Star.

Let op, de tekst hieronder kan spoilers bevatten.

House M.D. seizoen 7
Het is alweer het zevende seizoen voor House, in het nieuwe seizoen draait het vooral om de relatie tussen House en Cuddy. Hieronder een paar leuke trailers van het nieuwe seizoen van House.

Two and a Half Men seizoen 8
Dit is het achtste seizoen van Two and a Half Men, ook in dit seizoen zal Charlie de vrouwen versieren en zal zijn broer het huis weer niet verlaten.


Chuck seizoen 4
In het vierde seizoen van Chuck gaat hij opzoek naar zijn moeder en blijft hij het menselijk wapen, check hier de trailer:


How I Met Your Mother seizoen 6
In het zesde seizoen van How I Met Your Mother verteld Ted verder hoe zijn vrouw heeft ontmoet. Hier de trailer van het zesde seizoen


Mike & Molly
Mike & Molly is een nieuwe sitcom van de makers van Two and a Half Men en de Big Bang Theory. Mike & Molly volgen twee mensen met overgewicht genaamd Mike Biggs en Molly Flynn. Mike is een politie officier en Molly is leraar aan een basisschool. Ze ontmoeten elkaar bij een anonieme afvallers groep en groeien uit tot een onwaarschijnlijke combinatie.

Hier de trailer van Mike & Molly


The Event seizoen 1
The Event gaat over Sean Walker die de mysterieuze verdwijning van zijn verloofde Leila onderzoekt. Daarbij legt hij ineens de grootste cover-up in de historie van het land bloot, waar zelfds de nieuw verkozen president mee te maken krijgt. Er is ieens een probleem dat het hele lot van de mens beïnvloedt.

Trailer van The Event:


Lone Star seizoen 1
Lone Star gaat over Robert Allen (James Wolk). Robert is een oplichter uit Texas, die getrouwd is met de dochter van een rijke oliebaron, maar ondertussen heeft hij een heel andere leven als vriend van een 'gewone' dame. Maar wat als je wilt stoppen als oplichter maar niet van beide vrouwen af wilt?

Trailer van Lone Star seizoen 1
Vorige aflevering
Everybody Dies
Everybody Dies
08x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
21 sep 2010 11:41 -
Net nieuwe aflevering van house gezien, hij was weer goed! :) Alleen jammer van het einde :(
Reageer
avatar_anonymous
27 maa 2013 19:49 -
Ik ben begonnen met kijken, echt een aanrader en verslavend! Heb in 1 week bijna een seizoen gekeken.
Reageer
avatar_anonymous
27 maa 2013 19:50 -
Ik ben begonnen met kijken, echt een topserie, heel verslavend! Ik heb in 1 week bijna een heel seizoen gekeken.
Reageer
House M.D.