Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

How I Met Your Father na twee seizoenen gecanceld

Er komt geen derde seizoen voor How I Met Your Father. Hulu heeft de serie onder leiding van Hilary Duff na twee seizoenen gecanceld.

Het nieuws over de beslissing komt op de hielen van Hulu dat ook de populaire komedie The Great na drie seizoenen heeft gecanceld, en Disney+ dat niet verder gaat met twee nieuwe series en Doogie Kameāloha, M.D. na twee seizoenen heeft gecanceld te midden van bedrijfsbrede bezuinigingen op streamingcontent bij Disney.

How I Met Your Father

In How I Met Your Father, geschreven door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, vertelt Sophie (Kim Cattrall) haar zoon in de nabije toekomst het verhaal over hoe ze zijn vader ontmoette: een verhaal dat ons terugbrengt naar het jaar 2021, waar Sophie (Hilary Duff) en haar hechte vriendengroep - Jesse (Chris Lowell), Valentina (Francia Raisa), Charlie (Tom Ainsley), Ellen (Tien Tran) en Sid (Suraj Sharma) - aan het uitzoeken zijn wie ze zijn, wat ze willen van het leven en hoe verliefd te worden in het tijdperk van datingapps en onbegrensde mogelijkheden.

Aptaker en Berger zijn de uitvoerend producenten, samen met How I Met Your Mother-bedenkers/uitvoerend producenten Carter Bays en Craig Thomas en Pam Fryman, de regisseur/uitvoerend producent van die originele serie, alsmede Adam Londy. Duff diende als producent. 20th Television was de studio.

How I Met Your Father is een zelfstandig vervolg op How I Met Your Mother van CBS en bevat cameo's van de originele seriesterren Cobie Smulders (als Robin Scherbatsky) en Neil Patrick Harris (als Barney Stinson).
Video on youtube
Vorige aflevering
Okay Fine, It's a Hurricane
Okay Fine, It's a Hurricane
02x20
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Fearfactor
04 sep 2023 10:09 -
Geen verrassing, flauwe serie. HIMYM was een stuk leuker om te kijken.
Reageer
avatar_187bigmeat
04 sep 2023 13:07
Wat je zegt klopt het HIMYM was leuker. Maar die serie had dan ook meerdere grote sterren uit de comedy industrie. En HIMYF miste de BARNEY STINSON achtige character. Maar in deze tijd is de Barney Stinson character niet echt mogelijk meer! Hellaas!!!! Ik denk dat de episode waar in hij 1 gast optreden had 1 van misschien wel de best bekeken episode was. Ik vondt het een funny serie met meer potentie! Maar misschien was de serie minder door dat het meer in moderne tijd was. En dat ze niet teveel terug wouden vallen op de grappen van HIMYM. Wat het juist zo funny maakte.
Reageer
How I Met Your Father