Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum, trailer en poster voor nieuwe Charlie Sheen-comedy Bookie

Max heeft een trailer en poster vrijgegeven voor Bookie, de aankomende originele comedyserie van The Big Bang Theory en Two and a Half Men-medebedenker Chuck Lorre.

De donkere komedie, gecreëerd door Lorre en Nick Bakay, draait om de oude bookmaker Danny (Sebastian Maniscalco) en zijn klantenkring. Een van hen wordt gespeeld door voormalig Two and a Half Men-hoofdrolspeler Charlie Sheen, die terugkeert op televisie en Lorre weer ontmoet twaalf jaar na zijn dramatische afscheid van Two and a Half Men.

In de trailer verklaart Danny: "Niets maakt me meer kwaad dan mensen" terwijl Sheens personage een out-of-the-box manier voorstelt om zijn gokschulden af te betalen. De trailer bevat ook een grap over Max en een van zijn populairste series.

How to Be a Bookie

Samen met zijn beste vriend en voormalig NFL-speler Ray (Omar J. Dorsey, Queen Sugar), zijn zus Lorraine (Vanessa Ferlito, NCIS: New Orleans) en de met tegenzin gereformeerde drugsdealer Hector (Jorge Garcia, Hawaii Five-0), moet Danny het hoofd bieden aan zijn steeds instabielere klanten terwijl hij hun schulden probeert af te lossen - terwijl hij zelf ook veel riskante weddenschappen afsluit. Bookie zit vol met relativerende ongelukken en beschrijft de reis van één man die zich probeert aan te passen aan een steeds veranderende wereld terwijl hij zijn weg naar de top probeert te charmeren en op te lichten.

Andere hoofdrolspelers van de serie zijn Andrea Anders (Cruel Summer) en Maxim Swinton (Fleishman is in Trouble). Sheen is een terugkerende gastacteur.

Bookie (voorheen How to Be a Bookie) gaat donderdag 30 november in première met twee afleveringen. Er zullen elke donderdag twee afleveringen verschijnen tot aan de seizoensfinale op 21 december.

Bookie wordt geproduceerd door Warner Bros. Television en is bedacht, geschreven en geproduceerd door Lorre en Bakay en uitvoerend geproduceerd door Maniscalco, Judi Marmel en Andy Tennant, die meerdere afleveringen regisseerde.

Hieronder kun je de poster en trailer voor Bookie bekijken.

14280 Bookie poster
Video on youtube
Vorige aflevering
A Square Job in a Round Hole
A Square Job in a Round Hole
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bookie