Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

HBO vernieuwt comedy Bookie met een tweede seizoen

Het sportboek gaat weer open nadat HBO Max Bookie, met Sebastian Maniscalco in de hoofdrol, heeft vernieuwd met een tweede seizoen.

Let op: dit nieuwsartikel bevat spoilers!!

De vernieuwing komt twee weken na de seizoensfinale van de serie van Chuck Lorre en Nick Bakay.

De serie, die op 30 november in première ging, volgt bookmaker Danny (Maniscalco) terwijl hij en zijn partner, voormalig NFL-ster Ray (Omar Dorsey), door Los Angeles stoeien om hun illegale sportweddenschappen in stand te houden.

How to Be a Bookie

Seizoen twee zal waarschijnlijk laten zien of Danny de genegenheid van zijn vrouw Sandra, gespeeld door Andrea Anders, kan terugwinnen nadat zijn Super Bowl-winst hen uit elkaar lijkt te hebben gerukt, en Ray moet omgaan met de gevolgen van de bruiloft van zijn moeder, waarbij de bruidegom schijnbaar stierf voor het altaar.

Bookie, geproduceerd door Warner Bros. Television, heeft ook Vanessa Ferlito in de hoofdrol als Danny's zus Lorraine, Jorge Garcia als een terughoudende drugsdealer, Hector, die voetbal expert wordt en Maxim Swinton als Sandra's tien jaar oude zoon.

Charlie Sheen (Two and a Half Men) is ook herenigd met Lorre voor een paar optredens.

Lorre en Bakay produceren samen met Maniscalco, Judi Marmel en Andy Tennant, die meerdere afleveringen regisseerde.

Amy Gravitt, Executive Vice President, HBO Programming, Head of HBO & Max Comedy Series zei: "De samenwerking tussen Chuck en Sebastian heeft bewezen een winnende hand te zijn en we kijken ernaar uit om het verhaal voort te zetten met deze ongelooflijk getalenteerde cast en crew."

Channing Dungey, Chairman, Warner Bros. Television Group voegt toe: "Er is geen twijfel mogelijk dat Chuck and Nick's Bookie dit seizoen groots gewonnen heeft. Ze namen ons mee op een hilarische rit naar de onderbuik van illegaal sport gokken, met een cast geleid door een ander dynamisch duo: Sebastian Maniscalco en Omar J. Dorsey. Ik kijk ernaar uit om meer van hun capriolen te zien in seizoen twee. Felicitaties aan de hele cast en crew, en dank aan onze partners bij HBO Max."
Video on youtube
Vorige aflevering
A Square Job in a Round Hole
A Square Job in a Round Hole
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bookie