Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Veronica brengt tv-serie Human Target naar Nederland

Veronica brengt tv-serie Human Target naar Nederland

Veronica gaat de Amerikaanse tv-serie Human Target uitzenden. De eerste aflevering is te zien op zondag 25 april. Dat heeft Veronica dinsdag laten weten. In de misdaadserie Human Target staat bodyguard en veiligheidsexpert Christopher Chance centraal. Hij komt steeds weer in gevaarlijke situaties terecht waarin hij dikwijls zelf het doelwit wordt. “Human Target ging begin dit jaar in de V.S. met ruim 10 miljoen kijkers uitstekend van start“, aldus een zegsvrouw van Veronica.

Christopher Chance gaat heel ver om het leven van zijn klanten te redden: iedere keer weer neemt hij een andere identiteit aan om er achter te komen wie er achter zijn klant aan zit en wat de motieven om te moorden zijn. Met iedere moord die hij voorkomt, wordt langzaam bekend wie Christopher is en waarom hij dit werk doet.

De hoofdrol van Chance wordt gespeeld door Mark Valley, bekend van series als Boston Legal en Fringe. Een andere belangrijke rol is weggelegd voor Chi McBride, die als Winston de beste vriend en zakenpartner van Christopher speelt. Hij is onder andere bekend van de series House M.D. en Pushing Daisies.

In Nederland moet Human Target de zondagavond van Veronica gaan versterken. De serie zal wekelijks om 22.20 uur te zien zijn, direct na de misdaadserie NCIS: LA. “Human Target hoort helemaal thuis op de sterke zondagavond van Veronica“, aldus de persvoorlichtster. “Human Target staat in de Verenigde Staten succesvol op de woensdagavond geprogrammeerd en is vaak marktleider op deze avond.“

bron:http://www.mediacourant.nl/?p=62930
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten