Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hoofdrol voor Jennifer Jason Leigh in tweede seizoen Hunters (2020)

Hoofdrol voor Jennifer Jason Leigh in tweede seizoen Hunters (2020)

Jennifer Jason Leigh (Atypical) is gecast voor een hoofdrol in het tweede seizoen van Hunters. Het is nog niet bekend of Al Pacino terugkeert in de misdaadserie.
Jennifer Jason Leigh (Atypical) zal in het tweede seizoen van Hunters (2020) te zien zijn als Chava, een top-nazi-jager. Ze voegt zich bij Logan Lerman (Jack & Bobby) en Jerrika Hinton (Grey's Anatomy), die ook al een rol vervulden in het eerste seizoen. Al Pacino (Angels in America) speelde ook een hoofdrol in het eerste seizoen, maar het is nog niet bekend of hij ook zal terugkeren. De makers houden daarnaast nog geheim welk verhaal het tweede seizoen zal vertellen.

Het eerste seizoen draait om een actieve groep nazi-jagers in New York in 1977. Zij ontdekken dat honderden nazi's naar Amerika zijn getrokken om daar een 'Vierde Rijk' te bouwen. De deelnemers aan de jacht willen daar een einde aan maken.
De serie werd bedacht door David Weil (The Twilight Zone (2002)), hij zal ook voor het tweede seizoen dienen als showrunner. Jordan Peele (Big Mouth) dient als uitvoerend producent.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
6 april 2021, 16:20
Als het tweede seizoen een vervolg wordt op het eerste, dan kan Al Pacino helemaal niet meer terug keren.
Het eerste seizoen vond ik goed beginnen, maar het gleed nogal af qua verhaal en uiteindelijk vond ik het zwak en nogal gezocht eindigen. Ik heb weinig goede hoop voor een tweede seizoen.
1
Log in om een reactie achter te laten