Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum tweede seizoen van gecancelde serie Hunters (2020)

Het historische drama Hunters (2020) op Prime Video, met Logan Lerman en Al Pacino in de hoofdrollen, krijgt een startdatum voor het tweede en laatste seizoen.

Het komende tweede seizoen van Prime Video's Hunters (2020) zal tevens het laatste zijn. In Hunters (2020) spelen Logan Lerman en Al Pacino als nazi-jagers die opereren in het New York van de jaren zeventig. De serie debuteerde tot matig succes op Amazon's streamingdienst in 2020 en liet fans nieuwsgierig achter naar wat er komen gaat na een drama gevulde finale.

Hunters (2020)

Volgens bedenker David Weil, die met Entertainment Weekly sprak over wat er in het tweede seizoen komt, kunnen fans van de serie nu uitkijken naar een aantal antwoorden. Weil ging in op veel van de cliffhangers en plotlijnen die in het eerste seizoen van Hunters (2020) werden vastgesteld en liet doorschemeren hoe deze zouden kunnen worden opgelost wanneer het tweede seizoen op vrijdag 13 januari op Prime Video wordt uitgezonden. De Hunters (2020)-bedenker onthulde ook dat dit seizoen het laatste zou zijn en beloofde meer schokken en intensiteit.

De serie gaf kijkers een voorproefje van de grote narratieve risico's die het bereid is te nemen aan het einde van het eerste seizoen, met de onthulling dat Al Pacino's personage, een Holocaust-overlevende genaamd Meyer Offerman, een beruchte nazi is die bekend staat als "The Wol.". Nadat Jonah (de hoofdpersoon, gespeeld door Lerman) Meyer heeft vermoord in een daad van poëtische gerechtigheid, wordt hij achtergelaten om Meyers operatie over te nemen en de Nazi-jagers te leiden terwijl ze hun heldendaden en beproevingen in Europa voortzetten. Pacino zal in seizoen twee terugkeren, maar zijn optredens zullen beperkt blijven tot flashbacks, aangezien zijn personage inmiddels is overleden.

Ondanks de New York City basis van het eerste seizoen, zal het merendeel van het tweede seizoen waarschijnlijk in Europa plaatsvinden. Het was immers in de finale van het eerste seizoen dat Kate Mulvaney's personage, zuster Harriet, de acht nieuwe nazi-doelen onthulde die in Europa door de jagers worden uitgeschakeld. Het is niet moeilijk voor te stellen dat deze acht ondergedoken nazi's het grootste deel van het tweede seizoen uitmaken. Maar er is nog een andere wending: Harriet bleek in de finale ook een soort dubbelspion te zijn, die het werk doet van een duister poppenspeler wiens identiteit waarschijnlijk in de komende afleveringen zal worden vastgesteld.

Leidt Harriet de jagers in een val in Europa? En hoe komen ze er precies achter dat Hitler nog leeft? De antwoorden op deze vragen zullen waarschijnlijk worden onthuld wanneer Hunters (2020) in januari wordt uitgezonden. Tot die tijd zijn de fans aangewezen op hun theorieën.
Vorige aflevering
The Trial of Adolf Hitler
The Trial of Adolf Hitler
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Hunters (2020)