Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Teaser voor Peacock's Hysteria! brengt demonen naar de buitenwijken

De serie met Julie Bowen in de hoofdrol gaat in oktober in première en zal ook te zien zijn op USA Network.

Peacock, vers van de enorme stijging van de Olympische Spelen, gaat terug naar zijn reguliere aanbod. De streamer heeft een teaser vrijgegeven van de thriller die zich afspeelt in de jaren '80 en draait om de Satanische Paniek uit die tijd.

Hysteria!

Peacock heeft een premièredatum van vrijdag 18 oktober vastgesteld voor Hysteria!, het drama waarin een heavy metal band van een middelbare school besluit munt te slaan uit de paniek - en er dan dieper in komt te zitten dan de bedoeling was.

Naast streaming op Peacock zal de première van de serie worden uitgezonden op USA Network en Syfy. USA Network zal ook de volgende afleveringen op vrijdagavond uitzenden.

In de teaser (onderaan te bekijken) is te zien hoe huismoeder Julie Bowen (Modern Family) door haar keuken danst op Belinda Carlisle's muzikale hit Heaven Is a Place on Earth wanneer een aardbeving haar mijmering verstoort. Een demonisch gezicht dat vanuit de magnetron naar buiten staart, maakt de stemming nog duisterder.

"Hysteria! gaat over beide kanten van de generatievrees dat kinderen iets snoods van plan zijn als ze aan hun lot worden overgelaten, aldus de schrijvers en producenten Matthew Scott Kane en David A. Goodman in een verklaring. "Het gaat over de spanning van jong zijn, rebels van geest en ambitieus in hart en nieren - en de verschrikkingen van opgroeien en je realiseren dat de wereld die je dacht te kennen onder je voeten is verschoven. We hopen dat ouders en kinderen (van de juiste leeftijd, natuurlijk) samen kunnen genieten van de rillingen, de lach, de muziek en het hart van Hysteria! Opgroeien is eng. Opvoeden ook."

De synopsis van de serie luidt: "Wanneer een geliefde quarterback verdwijnt tijdens de 'Satanische Paniek' van de late jaren '80, realiseert een worstelende high school heavy metal band van verschoppelingen zich dat ze kunnen profiteren van de plotselinge interesse van de stad in het occulte door een reputatie op te bouwen als een Satanische metal band, totdat een bizarre reeks moorden, ontvoeringen en gerapporteerde 'bovennatuurlijke activiteit' een met leer beklede heksenjacht in gang zet die rechtstreeks naar hen leidt."

Bowen schittert in Hysteria! met Anna Camp, Emjay Anthony, Chiara Aurelia, Kezii Curtis en Nikki Hahn. Bruce Campbell, Garret Dillahunt, Nolan North, Elijah Richardson, Milly Shapiro, Allison Scagliotti en Jessica Treska hebben gastrollen.

Universal Studio Group's UCP produceert Hysteria! Kane en Goodman produceren samen met John Francis Daley en Jonathan Goldstein, Chris Bender en Jake Weiner van Good Fear Content en Jonathan Vogt-Roberts, die de eerste en laatste aflevering van het achtdelige seizoen regisseerde. Scott Stoops van Good Fear is toezichthoudend producent.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Hysteria!