Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Comedyserie I Love That For You gecanceld door Showtime

Comedyserie I Love That For You gecanceld door Showtime

Joanna's verhaal gaat niet verder op Showtime. I Love That for You is gecanceld en zal dus niet terugkeren voor een tweede seizoen op de kabelzender.
In I Love That for You spelen Vanessa Bayer, Molly Shannon, Jenifer Lewis, Paul James, Ayden Mayeri, Matt Rogers en Punam Patel de hoofdrollen. Johnno Wilson is te zien in een terugkerende rol.

Het verhaal is geïnspireerd op Bayers eigen verhaal over het overwinnen van kinderleukemie. Joanna Gold (Bayer) droomt ervan om presentatrice te worden bij een home shopping zender. Ze probeert haar levenslange etiket als 'dat meisje met kanker' van zich af te schudden. Ze verhuist weg van haar ouders en begint voor het eerst in haar volwassen leven een romance. Joanna sluit ook een vriendschap met haar idool Jackie (Shannon), de charismatische ster van het shoppingkanaal. Dit gebeurt allemaal tegen de achtergrond van een zeer competitieve werkplek waar mensen vuil spel spelen om te slagen. De CEO van de populaire zender is Patricia (Lewis), de ijzige en raadselachtige oprichtster.

I Love That for You

Het eerste seizoen van I Love That for You, dat op zondagavond werd uitgezonden, scoorde gemiddeld 0,01 in de bevolkingsgroep 18-49 en 65.000 kijkers in de kijkcijfers live + dezelfde dag (inclusief afspelen op DVR tot 03.00 uur 's nachts). Het was een van Showtime's lager gewaardeerde serie in de traditionele kijkcijfers, maar een groot deel van het kijkerspubliek van de zender komt vaak van streaming en uitgesteld kijken.

Bayer, veteraan van Saturday Night Live, heeft I Love That for You samen met Jeremy Beiler gemaakt. Het duo was uitvoerend producent naast showrunner Jessi Klein en Michael Showalter.

Deadline meldt dat er intern pogingen waren ondernomen om de serie vernieuwd te krijgen en co-ster Rogers beweerde dat er al een tweede seizoen was geschreven. De productiemaatschappij van de serie, Annapurna, zal naar verwachting de serie elders gaan promoten, met de steun van Showtime.

"I Love That for You is nu te zien op Showtime," zei een woordvoerder van het netwerk in een verklaring. "We willen Vanessa, Jeremy en Jessi, samen met de ongelooflijke cast en crew bedanken voor hun harde werk en wensen hen het allerbeste voor de toekomst."

Het is de moeite waard om te weten dat geen van de series van Showtime is vernieuwd sinds december, na een verandering in het management. Let the Right One In, American Gigolo en The L Word: Generation Q zijn allemaal gecanceld, terwijl andere series, die in de maak waren, zijn stopgezet en opgepikt door andere verkooppunten.

Het kabelkanaal zal binnenkort worden omgedoopt tot Paramount+ with Showtime als lineair kanaal en de inhoud zal worden geïntegreerd in de Paramount+ streamingdienst.

Volgens Deadline zal de nieuwe inhoud in drie lijnen passen:

Complexe personages en subversieve antihelden zoals Dexter, Your Honor (US) en Yellowjackets, krachtige werelden met een hoge inzet zoals Billions en Homeland en cultureel diverse takes zoals The Chi en het aankomende Fellow Travelers.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten