Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO-serie Industry vernieuwd met derde seizoen

HBO-serie Industry vernieuwd met derde seizoen

De nieuwe afgestudeerden die strijden voor een belangrijke positie bij een investeringsbank zullen nog even blijven doorklimmen. De serie Industry is vernieuwd voor een derde seizoen op HBO.
HBO heeft een derde seizoen aangekondigd van hun serie Industry. Het tweede seizoen werd vanaf augustus op HBO uitgezonden en eindigde in september. Myha'la Herrold, Marisa Abela, Harry Lawtey, David Jonsson, Ken Leung, Conor MacNeill, Alex Alomar Akpobome, Indy Lewis, Katrine de Candole, Jay Duplass, Sonny Poon Tip en Adam Levy spelen de hoofdrollen in de financiële dramaserie.

Industry

Terugkerende castleden zijn Sarah Parish, Nicholas Bishop, Sagar Radia, Mark Dexter en Caoilfhionni Dunne. Het verhaal draait om een groep jonge afgestudeerden die strijden om een beperkt aantal vaste banen bij een prestigieuze Londense investeringsbank. De vijf jonge afgestudeerden die hopen te werken bij Pierpoint & Co. zijn de hongerige Amerikaanse outsider Harper Stern (Herrold), feestbeest Robert Spearing (Lawtey), bevoorrechte Yasmin Kara-Hanani (Abela), Hari Dhar (Nabhaan Rizwan) en Augustus 'Gus ' Sackey (Jonsson), afgestudeerd aan Eton en Oxford.

Seizoen twee begint een jaar na het hoogtepunt van de pandemie. De afgestudeerden mogen zich niet langer verschuilen achter hun afstudeerstatus. De markt scheurt en Pierpoint is weer aan het werk.

Kathleen McCaffrey, Senior Vice President, HBO Programming, zei over de vernieuwing van het derde seizoen:

"In het tweede seizoen bereikte Industry nieuwe hoogten en bevestigde ze haar status als een bruisende hitserie met verslavende verhalen, gelaagde personages, een razend tempo en scherpe observaties over hedendaagse dynamiek op de werkvloer. We zijn ongelooflijk trots op wat bedenkers Mickey Down en Konrad Kay, uitvoerend producenten Jami O'Brien en Jane Tranter en het team van Bad Wolf, samen met onze hele cast en crew, hebben bereikt. We kunnen niet enthousiaster zijn om onze reis met hen voort te zetten in seizoen drie.”
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Spheric
27 oktober 2022, 11:21
Super nieuws. Is een heel intrigerende serie!
0
Log in om een reactie achter te laten