Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Kit Harington (Game of Thrones) te zien in derde seizoen van Industry

Kit Harington staat op het punt te beginnen met de productie van zijn volgende drama voor HBO en nee, we hebben het niet over het vervolg op Jon Snow.

Deadline heeft vernomen dat Harington meedoet aan seizoen drie van Industry, de serie die HBO samen met de BBC produceert door Bad Wolf. De Game of Thrones-acteur zal in een terugkerende rol te zien zijn als Henry Muck, de CEO en oprichter van Lumi, een spannend groen tech energiebedrijf dat op het punt staat naar de beurs te gaan.



Afgelopen zomer werd bekend dat HBO een vervolg op Game of Thrones gaat maken, waarin Jon Snow centraal staat. Als de serie er komt, zou het het post-Westeros verhaal van Jon Snow, alias Aegon Targayen, met Harington (foto) naar verwachting in de rol zijn.

Op de GoT-conventie van december in L.A. kon Harington niet veel zeggen over de ontwikkeling van de serie, maar hij sprak wel over hoe hij denkt dat zijn personage er aan het eind van de serie licht vanaf komt. "Als we hem in die cel vinden, bereidt hij zich voor om onthoofd te worden en dat wil hij ook," vertelde Harington de fans. "Hij is klaar. Het feit dat hij naar de Muur gaat is het grootste geschenk en ook de grootste vloek."

De productie van het derde seizoen van Industry, dat uit acht afleveringen zal bestaan, begint deze maand in het Verenigd Koninkrijk.

De serie geeft een blik van binnenuit op de blackbox van hoge financiën en volgt een groep jonge bankiers die hun identiteit smeden in de snelkookpan van het Londense kantoor van de internationale bank Pierpoint & Co.

In seizoen drie, als Pierpoint naar de toekomst kijkt en groots inzet op ethisch investeren, staat het bureau vooraan bij de flitsende beursgang van Lumi, een groen tech energiebedrijf, in een verhaal dat tot in de top van de financiële wereld, de media en de overheid reikt.

Industry is bedacht, geschreven en geproduceerd door Mickey Down en Konrad Kay. De serie is een Bad Wolf Production voor HBO/BBC en wordt geproduceerd door Jane Tranter, Kate Crowther en Ryan Rasmussen voor Bad Wolf, en Rebecca Ferguson voor BBC.
Vorige aflevering
Jerusalem
Jerusalem
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Industry