Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Industry seizoen drie onthult trailer en poster voor seizoen drie

Industry seizoen drie onthult trailer en poster voor seizoen drie

HBO heeft een nieuwe poster en een volledige trailer vrijgegeven voor Industry seizoen drie, dat volgende maand verschijnt.
Eerder deze maand werd er al een teaser trailer vrijgegeven. Er staan acht afleveringen gepland voor het komende seizoen.

Myha'la Herrold, Marisa Abela, Harry Lawtey, Ken Leung, Conor MacNeill, Sagar Radia, Indy Lewis, Adam Levy, Sarah Parish, Trevor White, Elena Saurel en Irfan Shamji spelen de hoofdrollen in de HBO-serie.

15771 Industry s3 foto

Kit Harington, Sarah Goldberg, Miriam Petche, Andrew Cavill, Roger Barclay, Fady Elsayed en Fiona Button voegen zich bij de cast voor seizoen drie. Het drama neemt kijkers mee in de financiële wereld en volgt jonge afgestudeerden terwijl ze strijden om een baan bij een prestigieuze Londense investeringsbank.

HBO onthulde meer over het komende seizoen in onderstaand persbericht:

"HBO heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor het derde seizoen van de veelgeprezen originele dramaserie Industry, van makers Mickey Down en Konrad Kay, die zondag 11 augustus om 21.00 uur (Amerikaanse tijd) op HBO debuteert en beschikbaar zal zijn om te streamen op HBO Max, met wekelijks nieuwe afleveringen.

Industry geeft een blik van binnenuit op de black box van financiële transacties en volgt een groep jonge bankiers terwijl ze hun identiteit smeden binnen de omgeving van een snelkookpan en de seks- en drugsverslaving van het Londense kantoor van de internationale bank Pierpoint & Co.

In seizoen drie, als Pierpoint naar de toekomst kijkt en groots inzet op ethisch investeren, bevinden Yasmin (Marisa Abela), Robert (Harry Lawtey) en Eric (Ken Leung) zich in het middelpunt van de flitsende beursgang van Lumi, een groen energiebedrijf onder leiding van Sir Henry Muck (Kit Harington), in een verhaal dat helemaal doorloopt tot de top van de financiële wereld, de media en de overheid.

Sinds ze Pierpoint heeft verlaten, wil Harper (Myha'la Herrold) graag terug naar de verslavende spanning van financiën en vindt ze een onwaarschijnlijke partner in FutureDawn portfoliomanager Petra Koenig (Sarah Goldberg).

Terugkerende cast voor seizoen drie zijn Myha'la Herrold, Marisa Abela, Harry Lawtey, Ken Leung, Conor MacNeill, Sagar Radia, Indy Lewis, Adam Levy, Sarah Parish, Trevor White, Elena Saurel en Irfan Shamji.

Nieuwe acteurs voor seizoen drie zijn Kit Harington als Sir Henry Muck, Sarah Goldberg als Petra Koenig, Miriam Petche als Sweetpea Golightly, Andrew Havill als Lord Norton, Roger Barclay als Otto Mostyn, Fady Elsayed als Ali El Mansour en Fiona Button als Denise Oldroyd.

Seizoen twee van Industry werd door The Atlantic uitgeroepen tot "de spannendste serie op TV" en een "opkomend meesterwerk... met filmisch zelfvertrouwen en geweldig acteerwerk". GQ bejubelde het als "het eerste grote gen z werkplaats-drama", Vanity Fair prees het als "de ontbrekende schakel tussen Euphoria en Succession'" en Vogue prees het voor "de meest opwindende optredens op televisie". De A.V. Club noemde het een "sensationeel en onberispelijk tweede seizoen" en "een van de beste werkplaatsseries van de 21e eeuw".

Industry is bedacht, geschreven en geproduceerd door Mickey Down & Konrad Kay. De serie is een Bad Wolf productie voor HBO/BBC en wordt geproduceerd door Jane Tranter, Kate Crowther en Ryan Rasmussen voor Bad Wolf; en Rebecca Ferguson voor BBC. De regisseurs zijn Mickey Down & Konrad Kay, Isabella Eklöf en Zoé Wittock."

De poster en trailer voor seizoen drie van Industry vind je hieronder.

15771 poster Industry s3
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Futsudo
woensdag 31 juli, 16:01
Ik heb deze serie lange tijd links laten liggen, maar omdat ik wel wat raakvlakken met de succesvolle serie Succession zie, denk ik toch dat ik deze Industry binnenkort ga kijken.
0
Log in om een reactie achter te laten