Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Insatiable - Seizoen 1
7
Esther Ram geeft Insatiable - Seizoen 1 een 7.

Insatiable - Seizoen 1

De nieuwe Netflix serie die voor veel ophef zorgde, was de serie insatiable. Vanaf 10 augustus is deze serie te zien op Netflix. Ik was heel erg benieuwd of ik deze ophef terecht vond, en besloot de serie dus te gaan kijken.

[image-107224]

Insatiable draait om Fatty Patty (Debby Ryan). Een blonde tiener met overgewicht die gepest wordt op school. Na een klap op haar kaak kan ze een zomer lang nauwelijks eten. Als Patty na de vakantie ineens slank op school terugkeert, herkennen klasgenoten Patty niet meer terug, en wordt ze populair. Patty besluit wraak te nemen op de pesters.

De ophef komt voor uit het feit dat insatiable fatshaming zou zijn, wat betekent dat de serie nadruk legt op het feit dat je alleen gelukkig kunt zijn met een gezond gewicht. Er gaat een petitie online om de serie van Netflix af te halen. Zelf vond ik de hele ophef over de show wat ver gezocht. Ik snap dat vrouwen deze serie niet gaan kijken in angst voor wat het allemaal oproept, daar heb ik alle begrip voor. Er komt zeker wat fatshaming aan bod, maar niet in de hele show. De hele show draait om Patty die zichzelf tegen komt op allerlei manieren en die weer een plek in de maatschappij wilt vinden.

[image-108442]

Als je deze serie wilt bekijken moet je zeker geen diepgaande serie verwachten, maar omdat er zo veel gebeurt, raak je snel door de afleveringen heen. De serie zit vol met grappige momenten, en geen enkel moment is echt serieus. Ik vond de personages goed uitgewerkt en erg origineel. Deze serie kwam bij mij echt over als een 'gezellige' serie.

Over de auteur, Esther Ram

Esther Ram
Esther is 26 jaar en woont in Zoetermeer. In haar dagelijks leven werkt ze in een boekhandel. Naast series kijken, besteedt Esther veel tijd aan boeken lezen en naar concerten gaan. Esthers favoriete series zijn: Battlestar Galactica, Pretty Little Liars, Game of Thrones en Star Trek.
Bekijk profiel van Esther Ram
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten