Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Intelligence in maart bij Videoland en Ziggo

Intelligence in maart bij Videoland en Ziggo

Intelligence (2014) is een Amerikaanse actieserie van de zender CBS. De serie ging in januari 2014 van start en telde slechts één seizoen.
De dertien afleveringen van Intelligence (2014) komen op 18 maart naar Videoland. De complete serie is vanaf die dag tevens te bekijken op Ziggo Movies & Series.

Intelligence (2014) richt zich op een unit binnen U.S. Cyber Command die gecreëerd is voor een agent met een speciale gave: een microchip is geïmplanteerd in zijn hersenen en dat stelt hem in staat om toegang te krijgen tot het gehele elektromagnetische spectrum.

Josh Holloway, bekend van series als Lost en Colony, heeft de hoofdrol in Intelligence (2014) en speelt Gabriel Vaughn. Zijn baas bij het ministerie van Defensie (Marg Helgenberger) schakelt een speciale agente (Meghan Ory) in om hem tijdens zijn missies te beschermen en zijn roekeloze gedrag in te perken. Het na één seizoen gestopte Intelligence (2014) is bedacht door Michael Seitzman.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

renzoroy
10 februari 2019, 11:13
Zit iemand daar op te wachten? :/ Was niet echt boeiend en na 1 seizoen al gecancelled.
0
anonymous
10 februari 2019, 11:21
Ach als de commerciële zenders series die na 7 afleveringen al gecanceld zijn aankondigen als de nieuwste hit uit Amerika en ook gewoon uitzenden, zal hier ook wel kijkvee voor te vinden zijn.
0
renzoroy
10 februari 2019, 11:45
haha das waar. :p
0
Log in om een reactie achter te laten