Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Hercasting in het tweede seizoen van Interview with the Vampire

AMC Networks' Interview with the Vampire ondergaat een grote verandering in de cast. Bailey Bass die in het eerste seizoen tienervampier Claudia speelde, gaat niet verder met de serie.
Bailey Bass wordt vervangen door Delainey Hayles, die de rol op zich neemt voor seizoen twee, dat volgende week in Praag begint en ook in Parijs en New Orleans wordt opgenomen.

"Bailey Bass is een getalenteerd acteur die een opmerkelijke prestatie leverde door het karakter van Claudia tot leven te brengen in Anne Rice's Interview with the Vampire. Om verschillende redenen zal Delainey Hayles verschijnen als Claudia in het tweede seizoen", zei het netwerk in een verklaring. "We zijn dankbaar voor Bailey's onvergetelijke prestatie in seizoen één en wensen haar niets dan het beste."

13335 Bailey Bass & Delainey Hayles

Bass (foto links) maakte haar debuut in het eerste seizoen van AMC's Interview with the Vampire, met de rol die Kirsten Dunst in de film uit 1994 speelde. Bass speelt ook de rol van Tsireya in James Cameron's kaskraker Avatar: The Way of Water en zal deze rol weer op zich nemen in de derde en toekomstige delen van de film.

Hayles (foto rechts) was eerder te zien in Too Close op ITV en Holby City op de BBC. Ze voegt zich bij de vaste acteurs Jacob Anderson (Louis de Pointe du Lac), Sam Reid (Lestat de Lioncourt), Eric Bogosian (Daniel Molloy), Assad Zaman (Armand) en Ben Daniels (Santiago).

Een hedendaagse bewerking van Anne Rice's gothic roman Interview with the Vampire, volgt de serie Louis de Pointe du Lac, Lestat de Lioncourt en Claudia's epische verhaal over liefde, bloed en de gevaren van onsterfelijkheid, zoals verteld aan journalist Daniel Molloy. Het tweede seizoen van acht afleveringen wordt geproduceerd door Mark Johnson en showrunner Rolin Jones.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten