Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

AMC onthult trailer voor het tweede seizoen van Interview with the Vampire

De serie gebaseerd op de roman van Anne Rice komt terug in mei.

In het eerste seizoen van AMC's Interview with the Vampire ontbrak het niet aan grootse emoties. Seizoen twee, zo te zien aan een trailer van de serie, zal nog operatischer zijn.

De serie, die deel uitmaakt van het groeiende Anne Rice-universum van AMC, begint op zondag 12 mei aan zijn tweede seizoen. Seizoen twee, dat het kabelnetwerk bestelde vóór de première van de serie, eindigde met filmen in 2023 nadat het een ontheffing had gekregen van SAG-AFTRA om de productie in Europa voort te zetten tijdens de staking van de acteurs.

15014 Interview With the Vampire s2 foto 1

AMC's beschrijving van seizoen twee luidt: "In het jaar 2022 vertelt de vampier Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson) zijn levensverhaal aan journalist Daniel Molloy (Eric Bogosian). Na de bloedige gebeurtenissen in New Orleans in 1940, toen Louis en Claudia (Delainey Hayles) samenspanden om de vampier Lestat de Lioncourt (Sam Reid) te vermoorden, vertelt Louis over zijn avonturen in Europa, een zoektocht naar vampiers uit de Oude Wereld en het Theatre Des Vampires in Parijs, samen met Claudia.

In Parijs ontmoet Louis voor het eerst de vampier Armand (Assad Zaman). Hun verkering en liefdesrelatie zal verwoestende gevolgen hebben, zowel in het verleden als in de toekomst, en Molloy zal de waarheden die in de herinneringen begraven liggen onderzoeken."

Ben Daniels schittert ook in seizoen twee als de leider van Theatre Des Vampires. David Costabile, Roxane Duran en Bally Gill hebben terugkerende rollen.

Serie bedenker en showrunner Rolin Jones produceert Interview with the Vampire met Mark Johnson, Mark Taylor, Christopher Rice en wijlen Anne Rice. De serie komt van AMC Studios.

Hieronder kun je de trailer voor het tweede seizoen van Interview with the Vampire bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
"And that's the end of it. There's nothing else"
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Interview with the Vampire