Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

AMC onthult trailer en poster voor het tweede seizoen van Interview with the Vampire

Interview with the Vampire van Anne Rice keert binnenkort terug op AMC met een tweede seizoen.

Het kabelnetwerk heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor de bovennatuurlijke serie. De serie is gebaseerd op Rice's roman

De serie Interview with the Vampire, met in de hoofdrollen Jacob Anderson, Sam Reid, Eric Bogosian, Assad Zaman, Delainey Hayles en Ben Daniels, volgt vampier Louis de Pointe du Lac (Anderson) terwijl hij zijn levensverhaal vertelt aan Daniel Molloy (Bogosian). Louis gaf eerder een ongepubliceerd interview aan de veteraan journalist in 1973.

Seizoen twee gaat verder na de dood van Lestat (Reid).

Interview with the Vampire

AMC onthulde meer over de serie in onderstaand persbericht:

"AMC Networks heeft een tweede meeslepende trailer vrijgegeven voor het nieuwe seizoen van de veelgeprezen serie Interview with the Vampire van Anne Rice, die op zondag 12 mei 2024 van start gaat op AMC en AMC+, op de avond van de seizoensfinale van The Walking Dead: The Ones Who Live.

Het netwerk heeft ook de eerste van een reeks belangrijke beelden vrijgegeven voor de langverwachte terugkeer van het tweede seizoen. In de serie speelt Jacob Anderson de hoofdrol, samen met Sam Reid, Eric Bogosian, Assad Zaman, Delainey Hayles en Ben Daniels.

Het interview gaat verder in seizoen twee. In het jaar 2022 vertelt de vampier Louis de Pointe du Lac (Anderson) zijn levensverhaal aan journalist Daniel Molloy (Bogosian). Na de bloedige gebeurtenissen in New Orleans in 1940, toen Louis en Claudia (Hayles) samenspanden om de vampier Lestat de Lioncourt (Reid) te doden, vertelt Louis over zijn avonturen in Europa, een zoektocht naar vampiers uit de Oude Wereld en het Theatre Des Vampires in Parijs, samen met Claudia. In Parijs ontmoet Louis voor het eerst de vampier Armand (Zaman). Hun verkering en liefdesaffaire zal verwoestende gevolgen hebben, zowel in het verleden als in de toekomst, en Molloy zal de waarheden die in de herinneringen begraven liggen onderzoeken.

Seizoen twee van Interview with the Vampire van Anne Rice wordt geproduceerd door de bekroonde producent Mark Johnson, bedenker en showrunner Rolin Jones, Mark Taylor, samen met Christopher Rice en wijlen Anne Rice."

Hieronder kun je de poster en trailer voor Interview with the Vampire seizoen twee bekijken.

15134 poster Interview With the Vampire s2
Video on youtube
Vorige aflevering
"And that's the end of it. There's nothing else"
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Interview with the Vampire