Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Interview with the Vampire vernieuwd met een derde seizoen

Anne Rice's Interview with the Vampire is door AMC Networks vernieuwd met een derde seizoen.

De hedendaagse bewerking van Rice's gotische roman volgt Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson), Lestat de Lioncourt (Sam Reid) en Claudia's (Bailey Bass) verhaal van liefde en onsterfelijkheid, zoals verteld aan journalist Daniel Molloy (Eric Bogosian).

De finale van seizoen twee van de serie wordt uitgezonden op zondag 30 juni.

Interview with the Vampire

In seizoen drie zet de vampier Lestat zijn verhaal recht op een manier die alleen hij kan door een band te beginnen en op tournee te gaan. Gabrielle. Nicholas. Magnus. Marius. Zij Die Gehouden Moeten Worden. Ze vergezellen Louis, Armand, Molloy, Sam, Raglan, Fareed en anderen waarover we je nog niets kunnen vertellen op een sexy pelgrimstocht door ruimte, tijd en trauma.

In de serie spelen momenteel ook Assad Zaman, Delainey Hayles en Ben Daniels.

"Dank aan de briljante casts en crews van de eerste twee seizoenen die ons tot deze dag hebben gebracht. Dank aan het rabiate, prachtig onwelgevallige fandom dat de kasteelmuren beklom om ons tot deze dag te brengen. Dank aan Dan McDermott, Ben Davis voor de fondsen en middelen om het geweldige werk van het dramatiseren van de buitengewone romans van Anne Rice voort te zetten. En oprechte excuses aan de familie en vrienden van acteur Sam Reid, voor de bezetenheid die tot op de dag van vandaag voortduurt. Monsieur L verlengt zijn belofte om zijn lichaam terug te geven als de serie gecanceld wordt (moge die avond nooit komen)," aldus bedenker, schrijver en showrunner Rolin Jones.

De serie wordt geproduceerd door Mark Johnson (die toezicht houdt op AMC's Anne Rice Immortal Universe), Jones, Mark Taylor, samen met Christopher Rice en wijlen Anne Rice.
Vorige aflevering
And That's the End of It. There's Nothing Else
And That's the End of It. There's Nothing Else
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Interview with the Vampire