Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Lestat te zien als sexy rocker in teaser trailer voor Interview with the Vampire seizoen drie

Bekijk het sexy beest dat zijn innerlijke David Lee Roth verkent in seizoen drie van Interview with the Vampire.

Zoals eerder werd onthuld, zal het nieuwe seizoen van het AMC-drama zich richten op Lestat (Sam Reid) die een band begint en op tournee gaat. Op de San Diego Comic-Con ging het dak eraf toen fans een kijkje kregen in Reid's rocker alter-ego.

Interview with the Vampire, een hedendaagse bewerking van Anne Rice's gelijknamige gotische roman, is net klaar met het tweede seizoen. De serie was vernieuwd voor seizoen drie in de aanloop naar de finale van seizoen twee op 30 juni.

Video on youtube


Het Vampire-panel werd gevolgd door een bezoek van de acteurs van Anne Rice's Mayfair Witches, dat al begonnen is met de productie van een tweede seizoen van acht afleveringen in New Orleans met de toevoeging van Alyssa Jirrels in een vaste rol in de serie, Ted Levine in een terugkerende rol en Thora Birch als gastactrice.

De serie keert later dit jaar terug op AMC en AMC+.

Seizoen twee gaat naar Schotland en bevat daardoor nieuwe personages. Callan McAuliffe in de rol van Abel Mayfair, Franka Potente als Annamieke en Ian Pirie als Ian Mayfair.

Tijdens het panel van Comic-Con zei Jirrels dat haar personage Moira Mayfair de nicht is van Rowan (Alexandra Daddario) die de familie en Lasher (Jack Huston) de schuld geeft van de dood van haar zus Tessa (Madison Wolfe). Wat Rowans verdere reis betreft, zei Daddario dat haar personage een vreemde relatie heeft met het nieuwe 'kind'.

"Wat vindt ze ervan? Ze wil seks met hem en houdt ook van hem als een kind," zei ze. "Ik bedoel, het is Anne Rice, het is heel verwarrend. Het is zo rommelig. Ik heb zoiets van, je bent mijn vader, mijn zoon en mijn minnaar. Het is fascinerend hoe ze deze thema's heeft bedacht."

Anne Rice's Mayfair Witches, gebaseerd op Rice's trilogie van boeken, richt zich op een intuïtieve jonge neurochirurg, Rowan Fielding die ontdekt dat ze de onwaarschijnlijke erfgenaam is van een heksenfamilie. Terwijl ze worstelt met haar pas ontdekte krachten, moet ze het hoofd bieden aan een sinistere aanwezigheid die haar familie al generaties lang achtervolgt.

Hier is een teaser trailer voor seizoen twee, dat volgend jaar uitkomt.
Video on youtube
Vorige aflevering
"And that's the end of it. There's nothing else"
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Interview with the Vampire