Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BBC America trekt de stekker uit Intruders

Glen Morgan de uitvoerende producent van Intruders heeft bevestigd wat iedereen eigenlijk al wist. BBC America heeft Intruders gecanceld na slechts één seizoen van acht afleveringen. Intruders was één van de weinige series die in 2013-2014 in première was gegaan en nog steeds wachtte op vernieuwing of canceling.

Op twitter bekende Morgan dat het samenzweringsdrama niet meer dan acht aflevering zal krijgen:
“Nou, Reverti, dit leven is voorbij. Intruders zal alleen voortleven in 8 afleveringen. Wij kunnen degene die ons hebben ondersteund niet genoeg bedanken… (meer)”, “#Intruders had een intelligent publiek dat bereid was om uitgedaagd te worden en lastige vragen onder ogen te zien. Hoop dat we allen geactiveerd zullen worden in 9 jaar…(meer)”en “What goes around, comes around.” #Intruders. Bedankt! 9! @kristenclokem @ememess.”

Michael Marshall Smith, die het boek schreef waar de serie op gebaseerd is, schreef het volgende: “Helaas, we zijn eindelijk in staat om aan te kondigen dat BBCA Intruders niet zal vernieuwen. (…) Een grote dank aan iedereen die keek en de serie heeft ondersteund — jij maakte het geheel leuk, vóór, tijdens en tot op heden. Ik ben blij je te hebben gekend.”

Vind jij het jammer dat Intruders is gecanceld, of had je dat ook wel verwacht?

Vorige aflevering
There Is No End
There Is No End
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_tweemaalh
28 feb 2015 14:46 -
Ach, het is jammer, maar niet geheel onverwacht. Laat BBC America zich maar lekker focussen op Orphan Black.
Reageer
avatar_magoose
28 feb 2015 16:05 -
Niet bepaald een verrassing. Zelden zo'n bizarre serie gezien.
Reageer
avatar_Mandy1966
01 maa 2015 17:17 -
Volledig terecht, heb zelden zo iets idioots gezien. Er was werkelijk geen touw aan vast te knoppen. Alleen weer een serie zonder duidelijke einde op de begraafplaats van gecancelde series ;-)
Reageer
Intruders