Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor tweede seizoen Apple TV+ sciencefictionserie Invasion

Apple TV+ heeft augustus uitgeroepen tot de maand waarin het tweede seizoen van de veelgeprezen sciencefictionserie Invasion van Simon Kinberg en David Weil terugkeert.

Invasion, gecreëerd door Kinberg en Weill en geproduceerd door Boat Rocker, is een meeslepende, karaktergedreven sciencefiction dramaserie die een buitenaardse invasie volgt vanuit verschillende perspectieven over de hele wereld.

Seizoen twee begint slechts enkele maanden later en de aliens escaleren hun aanvallen in een totale oorlog tegen de mensen.

13758 Invasion s2 foto 1

De serie debuteert met de eerste aflevering van het tweede seizoen van tien afleveringen op woensdag 23 augustus, gevolgd door elke week een nieuwe aflevering op Apple TV+, elke woensdag tot en met 25 oktober.

Invasion werd voortijdig vernieuwd met seizoen twee, vooruitlopend op de seizoensfinale van het eerste seizoen in 2021.

In de serie spelen Golshifteh Farahani, Shioli Kutsuna, Shamier Anderson, India Brown, Billy Barratt, Azhy Robertson, Paddy Holland en Tara Moayedi de hoofdrollen. Nieuwe vaste acteurs in seizoen twee zijn Enver Gjokaj (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.), Nedra Marie Taylor (Orange Is the New Black) en Naian González Norvind (Gotham).

"Ik ben erg enthousiast over de terugkeer van Invasion op Apple TV+", aldus Kinberg. "Het is een groter, intenser seizoen dat onze kijkers vanaf het begin in een grootschalige, wereldwijde strijd stort. In de kern gaat de serie over de kracht van de menselijke geest en de emotionele connecties die ons bij elkaar houden, vooral wanneer we geconfronteerd worden met ongelooflijke obstakels."

Naast Kinberg en Weil zijn Audrey Chon, David Witz, Alik Sakharov, Andrew Baldwin en Katie O'Connell Marsh de uitvoerende producenten.

Bekijk de eerste foto's voor seizoen twee hieronder.

13758 Invasion s2 foto 2

13758 Invasion s2 foto 3

13758 Invasion s2 foto 4

13758 Invasion s2 foto 5

13758 Invasion s2 foto 6

13758 Invasion s2 foto 7

Video on youtube
Vorige aflevering
Old Friends, New Frontiers
Old Friends, New Frontiers
02x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Invasion