Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Sciencefictionserie Invasion vernieuwd met derde seizoen door Apple TV+

Apple TV+ heeft een derde seizoen besteld van het sci-fi drama Invasion.

Invasion volgt een buitenaardse invasie vanuit verschillende perspectieven over de hele wereld. In de serie spelen Golshifteh Farahani, Shioli Kutsuna, Shamier Anderson, India Brown, Billy Barratt, Azhy Robertson, Paddy Holland en Tara Moayedi de hoofdrollen.

Seizoen twee heeft ook de nieuwe vaste castleden Enver Gjokaj, Nedra Marie Taylor en Naian González Norvind.

Invasion

Het derde seizoen van de serie van Simon Kinberg en David Weil gaat later deze maand in productie.

"Ik ben zo trots op wat we met onze partners bij Apple TV+ en onze cast en crew hebben bereikt met de eerste twee seizoenen van de serie", aldus bedenker en uitvoerend producent Kinberg. "Dit nieuwe seizoen bouwt verder op de schaal, inzet en voortstuwing van de invasie, terwijl onze personages centraal blijven staan en we ze samenbrengen op manieren die hopelijk verrassend en vooral ontroerend zijn voor ons publiek, dat sinds dag één zo ongelooflijk ondersteunend en inspirerend is geweest."

Invasion wordt voor Apple TV+ geproduceerd door Boat Rocker en is gemaakt door Kinberg en Weil, die ook uitvoerend producent zijn naast Audrey Chon, David Witz, Alik Sakharov, Andrew Baldwin, Dan Dietz en Katie O'Connell Marsh. Nick Nantell is uitvoerend producent voor Boat Rocker.
Vorige aflevering
Old Friends, New Frontiers
Old Friends, New Frontiers
02x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Invasion