Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Erika Alexander scoort vaste rol in het derde seizoen van Apple TV's Invasion

Erika Alexander, die net een druk prijzenseizoen achter de rug heeft, heeft voor seizoen drie een vaste rol gekregen in Apple TV's sciencefictionserie Invasion.

De productie voor het derde seizoen van de door Simon Kinberg en David Weil bedachte serie is momenteel in volle gang.

Alexander voegt zich bij de ensemblecast die bestaat uit Golshifteh Farahani, Shioli Kutsuna, Shamier Anderson, India Brown, Billy Barratt, Azhy Robertson, Tara Moayedi, Enver Gjokaj en Shane Zaza.



Invasion volgt een buitenaardse invasie vanuit verschillende perspectieven over de hele wereld. Details over de verhaallijn van seizoen drie en wie Alexander (foto) zal spelen zijn nog niet bekend. Het eerste en tweede seizoen worden nu wereldwijd gestreamd op Apple TV+.

De serie wordt voor Apple TV+ geproduceerd door Boat Rocker en is gemaakt door Kinberg en Weil, die ook uitvoerend producent zijn naast Audrey Chon, David Witz, Alik Sakharov, Andrew Baldwin, Dan Dietz en Katie O'Connell Marsh. Nick Nantell is uitvoerend producent voor Boat Rocker. Grace Gilroy is producent.

Alexander is al haar hele carrière een kei in het neerzetten van badass vrouwen met meerdere lagen die niet bang zijn om zich kwetsbaar op te stellen. Ze is het best bekend voor het tot leven brengen van het personage Maxine Shaw in de succesvolle jaren negentig Fox-serie Living Single van Yvette Lee Bowser met Queen Latifah, Kim Fields en Kim Coles in de hoofdrollen.

Max is een onverbloemd zelfverzekerde en brutale advocate die maar door weinigen kan worden verslagen in de rechtszaal en die meestal ook een geweldige vriendin is. De populariteit van de serie blijft stijgen door syndicatie en streaming naarmate het ontdekt wordt door nieuwe generaties.

Sinds het einde van de serie in 1998 heeft ze het druk met rollen op televisie en in films. Een selectie omvat USA Network's In Plain Sight, OWN's Queen Sugar, Prime Video's Bosch, HBO's Insecure, Hulu's Wu-Tang: An American Saga en Shining Girls voor Apple TV+.

Alexander stond in 2023 weer volop in de schijnwerpers als deel van de ensemblecast van American Fiction, een speelfilm van Cord Jefferson en een hoogtepunt in het prijzenseizoen. Ze speelde tegenover Jeffrey Wright als zijn love interest Coraline, een stoere alleenstaande moeder die weet wat ze verdient in het leven en haar relaties en ze accepteert niets minder.
Vorige aflevering
Old Friends, New Frontiers
Old Friends, New Frontiers
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Invasion