Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Officiële trailer voor Invincible seizoen twee vrijgegeven door Prime Video

Invincible keert volgende maand terug op Prime Video. Hier zijn alle details over het tweede seizoen van de geanimeerde superheldenserie.

Invincible was een van de grootste hits van het jaar toen het in 2021 op Prime Video verscheen. De populaire animatieserie is gebaseerd op het gelijknamige stripboek. We volgen Mark Grayson, de zoon van de machtige held Omni-Man, terwijl hij zijn eigen superkrachten krijgt en ernaar streeft om de held te worden die hij zou moeten zijn.

Invincible

Seizoen twee van Invincible gaat dit jaar van start op Prime Video en gaat verder waar de schokkende finale van het eerste seizoen ophield. Hier is alles wat je moet weten over het volgende avontuur van Mark en zijn vrienden.

In een gesprek met Collider's Steven Weintraub op San Diego Comic-Con onthulde Robert Kirkman, bedenker van Invincible, dat de serie op vrijdag 3 november terugkeert voor een half seizoen en dat de rest van seizoen twee in 2024 zal verschijnen. Kirkman sprak over de halve seizoenen en zei:

"Met alles wat er gebeurt in die tijd van het jaar met Thanksgiving, Kerstmis, Nieuwjaar en veel tijd voor familie, denk ik dat veel series worden uitgesteld. Dus ik denk dat het goed is om een pauze in te lassen en narratief gezien zal het de dingen wat harder raken. Mensen zullen weten waar ik het over heb als het seizoen begint."

Een eerste blik op het seizoen kwam toen de Invincible seizoen twee teaser eerder dit jaar verscheen. De video gaf een update van de ontwikkelingsfase van de serie. De eerste volledige trailer voor Invincible seizoen twee werd uitgebracht tijdens San Diego Comic-Con 2023. Met een duur van één minuut en vijfenveertig seconden benadrukken de beelden de geweldige cast van de serie en teasen ze de verhaallijnen die komen gaan.

Meer recentelijk kregen we ook wat beelden van seizoen twee via IGN, waardoor we een eerste blik kregen op de nieuwe schurk Angstrom Levy, ingesproken door Sterling K. Brown (This Is Us).

Gemaakt door Robert Kirkman en getekend door Cory Walker en Ryan Ottley, volgt Invincible de avonturen van Mark Grayson terwijl hij probeert zijn nieuw ontwaakte superkrachten onder de knie te krijgen. Als zoon van de sterkste verdediger van de aarde, Omni-Man, wordt Mark verwacht onverslaanbaar te zijn. Hoewel hij niet zo vaardig is als zijn vader en zeker tegen een stootje kan, is Marks ware kracht zijn doorzettingsvermogen en natuurlijk zijn onoverwinnelijkheid.

Omni-Man is nu verdwenen na zijn verwoestende gevecht met Mark en het is aan Invincible en de nieuwe Guardians of the Globe om de mensen op aarde te beschermen. Seizoen één van Invincible volgt Mark op zijn coming-of-age reis, maar laat ook de schokkende waarheid zien over zijn afkomst en de ware aard van zijn vader.

Seizoen twee zal Mark blijven volgen terwijl hij de draad weer oppakt. Het tweede seizoen zal zeker meer bloed, lef en actie bevatten dat het eerste seizoen zo boeiend maakte voor veel kijkers. Maar dat is niet alles wat we in seizoen twee zullen zien. Kirkman onthulde dat de serie het multiversum zal behandelen, net als de strips:

"Het is grappig, want ik denk niet dat ik wist van Far From Home of Spider-Verse - of misschien was Spider-Verse al uit - maar toen we besloten om dit te doen voor seizoen twee, wist ik niet dat er een Flash-film was. Het is letterlijk overal. Ik weet niet wat het is. Ik denk dat het een geweldig hulpmiddel is om verschillende incarnaties van dingen te gebruiken, wat volgens mij een soort van... Ik ga zeggen makkelijke knop. Het is zoiets als 'laten we dit cool maken, breng die jongen van dat andere ding hier. En dus is het supercool en als fan vind ik het geweldig."

Kirkman zei ook tegen EW: "Het overkoepelende verhaal van Invincible dat van seizoen tot seizoen zal doorgaan, gaat over de groei en verandering die Mark doormaakt als hij van tiener naar volwassenheid gaat... en mogelijk zelfs naar zijn oude dag. Dus in seizoen twee zien we hem een beetje volwassen worden."

Hieronder kun je de nieuwe officiële trailer voor Invincible seizoen twee bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
I THOUGHT YOU WERE STRONGER
I THOUGHT YOU WERE STRONGER
02x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
17 okt 2023 22:47 -
Ik ken deze comic van Robert Kirkman (The Walking Dead) niet maar zie wel veel lovende recensies en goede scores wat me toch wel nieuwschierig heeft gemaakt.
Reageer
Invincible