Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor tweede helft van Invincible seizoen twee op Prime Video

Prime Video's volwassen superhelden-animatieserie Invincible keert binnenkort terug voor deel twee van seizoen twee.

Prime Video heeft donderdag 14 maart gereserveerd voor de start van de tweede helft van het achtdelige tweede seizoen van Invincible. Vier weken lang wordt er een nieuwe aflevering uitgezonden. De aankondiging komt op de 21e verjaardag van het ontstaan van Robert Kirkman's stripboek, geïllustreerd door Cory Walker en Ryan Ottley, waarop de geanimeerde superheldenserie voor volwassenen is gebaseerd.

Invincible

De serie draait om de achttienjarige Mark Grayson, ingesproken door Steven Yeun, die net als elke andere jongen van zijn leeftijd is - behalve dat zijn vader de machtigste superheld op aarde is (of was). Mark is nog steeds aan het bekomen van Nolans (J.K. Simmons) verraad in seizoen één en probeert zijn leven opnieuw op te bouwen terwijl hij geconfronteerd wordt met een heleboel nieuwe bedreigingen, terwijl hij vecht tegen zijn grootste angst - dat hij misschien wel zijn vader wordt zonder dat hij het weet.

In de serie zijn ook Sandra Oh, Zazie Beetz, Grey DeLisle, Chris Diamantopoulos, Walton Goggins, Gillian Jacobs, Jason Mantzoukas, Ross Marquand, Khary Payton, Zachary Quinto, Andrew Rannells, Kevin Michael Richardson en Seth Rogen te horen.

Invincible wordt gecoproduceerd door Skybound Animation en Amazon MGM Studios. Kirkman, David Alpert, Catherine Winder, Simon Racioppa, Margaret M. Dean, Rogen en Evan Goldberg voeren de productie uit. Helen Leigh en Walker zijn co-uitvoerend producenten.

Hieronder kun je de aankondiging van Prime Video voor Invincible seizoen twee, deel twee bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
I THOUGHT YOU WERE STRONGER
I THOUGHT YOU WERE STRONGER
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Invincible