Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Startdatum voor zestiende seizoen van It's Always Sunny in Philadelphia

We hebben een startdatum voor It's Always Sunny in Philadelphia. De langstlopende live-action comedyserie in de televisiegeschiedenis gaat zijn zestiende seizoen starten in juni.
It's Always Sunny in Philadelphia start op woensdag 7 juni om 22.00 uur op FXX en is de volgende dag op Hulu te streamen. Het komende seizoen zal ook beschikbaar zijn op Star+ in Latijns-Amerika en Disney+ onder de vlag van Star in alle andere gebieden.

It's Always Sunny in Philadelphia

In seizoen zestien is het een uitdaging voor Ronald 'Mac' MacDonald (Rob McElhenney), Charlie Kelly (Charlie Day), Dennis Reynolds (Glenn Howerton), Dee Reynolds (Kaitlin Olson) en Frank Reynolds (Danny DeVito), die terugverlangen naar het verleden terwijl ze proberen te overleven in 2023.

Dit jaar alleen al vecht Mac met allergieën en langeafstandsafspraken, Charlie neemt het op tegen zijn lang vergeten zussen, Dee vecht voor huurcontrole en vrouwensport, Frank worstelt voor zijn pistool en Dennis worstelt om zijn geestelijke gezondheid te verbeteren. Aan het eind van de dag navigeren ze door 2023 met zestien jaar aan bagage terwijl een paar figuren uit hun verleden de kop opsteken.

Het zestiende seizoen wordt geproduceerd door bedenker Rob McElhenney, Charlie Day, Glenn Howerton, Michael Rotenberg, Nick Frenkel, Megan Ganz, Rob Rosell, David Hornsby, Scott Marder en Victor Hsu voor FX Productions.

Bekijk hieronder een trailer met fragmenten uit zestien jaar It's Always Sunny in Philadelphia.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten